Kalorije.Net Forum Index Dnevnik članova foruma bilosto & daughter co. - u napadu na vjetrenjace
|
Browsing this Thread:
1 Anonymous Users
Bottom Previous Topic Next Topic |
|
| |
|
|---|
| Poster | Thread |
|---|
|
Re: bilosto & daughter co. - u napadu na vjetrenjace | #2 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From doboj bosna
Group:
Registered Users ![]() |
sretno
koja vrsta dijete |
||
Posted on: 02.03.2008 12:29
|
|||
|
Re: bilosto & daughter co. - u napadu na vjetrenjace | #3 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From bih
Group:
Registered Users ![]() |
pa, za sad, bar da pratimo da ne jedemo vise od dnevne vrijednosti kalorija... za dorucak cijedjeni grejp, tost ili tako nesto, sta koja stigne da pojede vani ili ponese od kuce... rucak obavezno nesto kasikom... a da mi je veceru uspjet preskocit, mislim da bi mi to bilo najbitnije!
et... svake nedjelje vaganje, pa cemo vidjeti kako bude islo! |
||
Posted on: 02.03.2008 12:39
|
|||
|
Re: bilosto & daughter co. - u napadu na vjetrenjace | #4 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From bih
Group:
Registered Users ![]() |
a kako sebi napravim ovo u potpisu sto i ti imas? to mi je onako bas cool!
|
||
Posted on: 02.03.2008 12:42
|
|||
|
Re: bilosto & daughter co. - u napadu na vjetrenjace | #5 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From doboj bosna
Group:
Registered Users ![]() |
nemoj mala da preskace veceru
ubaci joj vocne uzine dobro je i mjerenje metrom jer kad vaga uspori metar pokazuje napredak |
||
Posted on: 02.03.2008 12:42
|
|||
|
Re: bilosto & daughter co. - u napadu na vjetrenjace | #6 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Dobrodosle! Prelistaj malo dnevnike pa ces naci upustvo za pravljenje tikera na mnogim prvim stranama. Bas me zanima kako si prosla sto se tice cajeva? Koliko kg si izgubila i za koliko vremena?
|
||
Posted on: 02.03.2008 14:44
|
|||
|
Re: bilosto & daughter co. - u napadu na vjetrenjace | #7 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From Pancevo
Group:
Registered Users ![]() |
Ticker postavljaš ovako:
http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php -Izaberi Weight Loss, pa izaberi ticker, pa Next, sličicu za trenutne kile pa opet Next, a kad dodješ do podataka: -U Pasword/Pin: unesi neku svoju šifru (koju ćeš i kasnije koristiti kad budeš mijenjala podatke) -U Track: izaberi Weight -Weight Units: izaberi Kilograms -Your Target Weight: željena težina -Your Strating Weight: početna težina -Your current weight: sadašnja težina -Height Units: stavi na Metric/S.I -Your Height: visina Kad sve to popuniš idi na Next. Prikazat će ti se ticker sa unijetim podacima Ako ti se nešto ne svidja idi na Back, promijeni, Next. E sad idi u : Izmeni licne podatke, kopiraj tamo sa BBCode ono uokvireno i zalijepi u svoj potpis. Srecno! |
||
Posted on: 02.03.2008 14:58
|
|||
|
Re: bilosto & daughter co. - u napadu na vjetrenjace | #8 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From bih
Group:
Registered Users ![]() |
hvala!
|
||
Posted on: 03.03.2008 02:51
|
|||
|
Re: bilosto & daughter co. - u napadu na vjetrenjace | #9 |
|
|---|---|---|---|
|
Ne može odoleti a da ne svrati ovde
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Dobrodosle! Zelim vam da kilazu skinete zdravo i da je nikad vise ne vratite!
![]() |
||
Posted on: 03.03.2008 05:47
|
|||
|
Re: bilosto & daughter co. - u napadu na vjetrenjace | #10 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From bih
Group:
Registered Users ![]() |
eeee, hvala svima na dobrodoslici!
evo danasnjeg progresa: dorucak oko 9.30, dva grejpa iscjedjena, samo sok oko 12:00 jedan mali LGG Bioaktiv, od jagode oko 15:00 rucak: neka vrsta corbice (grasak, malo teletine, krompir, mrkva, paradajz - sve kuhano u zepteru bez masnoca ikakvih), pun tanjir i dvije kriske kruha sad sam vecerala: isto sto je bilo za rucak, samo 2/3 kolicine od rucka nisam radila nikakve vjezbe, ustala sam, sjela za racunar i evo jos uvijek sjedim. sad sam zavrsila posao... smrc... |
||
Posted on: 03.03.2008 12:05
|
|||
|
Re: bilosto & daughter co. - u napadu na vjetrenjace | #11 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From doboj bosna
Group:
Registered Users ![]() |
super obozavam grejp
savjet ako samijem jedna kriska hljeba i to crnog ili integralnog koliko je to kcal sta je sa malom |
||
Posted on: 03.03.2008 12:27
|
|||
|
Re: bilosto & daughter co. - u napadu na vjetrenjace | #12 |
|
|---|---|---|---|
|
Ne može odoleti a da ne svrati ovde
![]()
From Nigdjezemska
Group:
Registered Users ![]() |
eh ja nisam pozelila dobrodoslicu....sretno vam...lakse je u dvoje kad te neko podrzava nadam se da ce te uspjeti
|
||
Posted on: 03.03.2008 12:51
|
|||
|
Re: bilosto & daughter co. - u napadu na vjetrenjace | #13 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From bih
Group:
Registered Users ![]() |
mala me trenutno nervira vrlo! no, ona jede isto sto i ja, samo sto ujutro kad je u skoli, pojede sendvic, jer nikad ne napravimo nesto sto ce ponijeti...
elem, nista novo, nego samo da kazem da sam do sad nesto prckala po racunaru i da sam gladna kao vuk, ali sam se ipak samo vode napila |
||
Posted on: 03.03.2008 17:37
|
|||
|
Re: bilosto & daughter co. - u napadu na vjetrenjace | #14 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From Bg
Group:
Registered Users ![]() |
Citat:
![]() Izvini, ali nisam mogla da se suzdržim! Imam i ja sina tinejdžera, do nedavno bucmastog, tako da znam kako to izgleda. On je, srećom, gledajući mene (i svoju fotografiju sa izvaljenim stomakom) shvatio da je bolje da se sredi na vreme, pa mi se često pridružuje u jelu (uz komentar 'nisu ove tvoje splačine ni tako loše'). Imam i ja jednu primedbicu: kad iscediš sok, dodaj mu )ili posebno pojedi) i pulpu od grejpfruta (isto važi i za svo drugo voće, naročito južno). Pulpa je jako korisna zbog vlakana koje sadrži. Pozdrav i hrabro napred! |
||
Posted on: 04.03.2008 05:09
|
|||
|
Re: bilosto & daughter co. - u napadu na vjetrenjace | #15 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From bih
Group:
Registered Users ![]() |
eeeeee. hvala na jos podrske!
tinejdzeri ubijaju! ludilo! ali ajde... proci ce, pa ce onda unuci i slicno! vrijeme leti! eh, ovako... danas je bio dobar dan... (jos traje, ali ce do kraja biti dobar - mora!) dorucak: opet dva grejpa, opet bez "mesa", sutra cu meso da stavim rucak: feta lososa i 2 kuhana krompira. losos sam stavila u rernu u mali pleh i posula malo maslinovog ulja i stavila malo vegete i poklopila alu folijom. krompir sam samo skuhala. vecera: to cemo za jedno sat vremena. opet isto kao i za rucak, samo jedan krompir umjesto dva. mala je jela kruh, ja nisam. ne mogu s krompirom kruh da jedem nesto mi neprirodno! jutros sam se vagala, mada sam rekla da necu do nedjelje, ali ne izdrzah! cini mi se da se pomaklo za pola kilograma, ali to mozda samo prividjam... gladna sam kao vuk. jede mi se nesto "konkretno", ali nedam se! trebala sam puno ranije da vas nadjem! imam osjecaj kao da sam se zavjetovala, pa sad ne smijem da prekrsim obecanje! svidja mi se osjecaj! hvala! |
||
Posted on: 04.03.2008 10:03
|
|||
|
Re: bilosto & daughter co. - u napadu na vjetrenjace | #16 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From doboj bosna
Group:
Registered Users ![]() |
tacno veca sramota me bude ljudi ovdje nego ovih oko mene koji jedu ko mecava
grejp je najbolje prepoloviti pa jesti kasicicom kao iz zdjelice ja to zovem ko u americkim filmovima jelovnik je super ja sad iako sam skoro bila tinejdzer kad ih vidim i cujem sta pricaju prosto se sokiram kako su me roditelji trpili |
||
Posted on: 04.03.2008 12:49
|
|||
|
Re: bilosto & daughter co. - u napadu na vjetrenjace | #17 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From bih
Group:
Registered Users ![]() |
hihihih... jest fakat! i ja se sjetim sebe... ja sam bila terorista, uzas!
nego... imala sam krizu, pa sam napravila musli (ali moram malo secera da stavim... ne mogu onako, nikako! a nemam meda, moram sutra to da organiziram)... elem, pojela sam 3 kasike i onda sam ga ostavila i spremila se sutra za put. iscjedila sam dva grejpa (ne mogu kasikom, previse mi je gorak) i ovaj put sam stavila i "meso", da probam, hoce li mi se gadit! one pahuljice sto sam napravila, musli, njih sam stavila u tupper, pa cu fino sa sobom da ponesem da to rucam ili napravim neki medju-obrok! jao... mozda i uspijem! jos jednom! hvala na podrsci! |
||
Posted on: 04.03.2008 16:54
|
|||
|
Re: bilosto & daughter co. - u napadu na vjetrenjace | #18 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From bih
Group:
Registered Users ![]() |
ja sam fuj! ubijte me!
bila na putu danas... naravno, popila sok tokom voznje do sarajeva ponijela one pahuljice od sinoc... zaboravila ih u autu, a cijeli dan bila na totalno drugoj lokaciji u nedostatku tih i takvih pahuljica, ja pojela dvije kifle! masne, sa susamom... one sto ih zovu: puter-kifle! vratila se kuci - gladna kao dva vuka, jedan do drugog sjede i placu! u stanu zatekla salatu od makarona, gljiva, malo sira, mljeveno meso (kao za bolonjez), mrkva i paradajz... pojela jedno 150 gr znam... grozno... dvije kifle! smrc jos gore... makaroni u 22.15... smrc drugi put! ALI... pazi sad... danas fakat vaga pokazuje 95, pa cak ide i malo dolje... (da, nisam smjela da se vagam do nedjelje, ali nisam mogla da odolim) sutra idem da kupim onu vagu sa decimalama... steta sto ticker nema decimale, nego zaokruzuje ALI... pocastila sam sebe za uspjesna 2 dana dijete, nekako mi je trebalo nesto da mi dodatno boost the feeling, da se osjecam malo ljepse - ako je to ikako moguce! stavila sam permanent french manicure, gel i te fore... ako nista drugo, stalno gledam ruke i govorim: jaoooooo, kako su ti krasne rukeeeeeeeeeeeeee |
||
Posted on: 05.03.2008 14:47
|
|||
|
Re: bilosto & daughter co. - u napadu na vjetrenjace | #19 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From doboj bosna
Group:
Registered Users ![]() |
ne kupuj tu vagu ubija u pojam
casu vode pokaze ako ne odes u wc pokaze katastrofa svaki put kad stanes drugacija brojka gore dole sutra nastavi po staron i nista ne kukaj pa svi grijesimo ej jesi li ti to iz bosne mozda si isla u sarajevo preko doboja pa mogla si svratiti na kafu te nokte obozavam trenutno ih nemam ali to ce mi biti nagrada kad smrsam ojacali su mi prirodne |
||
Posted on: 05.03.2008 15:00
|
|||
|
Re: bilosto & daughter co. - u napadu na vjetrenjace | #20 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From bih
Group:
Registered Users ![]() |
jes, jes... bosna - zemlja mogucnosti hahahahaha
ta sam! idem iduce sedmice u zenicu, svaki dan... preko doboja... ajd na pp cemo razmjenit brojeve, pa se vidimo jedan od tih dana, kad budem ranije u povratku nego, hvala na podrsci... fakat mi treba, mada sam malo ohrabrena i samom cinjenicom da je mrvica ispod 95... ali necu jos na ticker nista pisat |
||
Posted on: 05.03.2008 16:02
|
|||
Top Previous Topic Next Topic
|
|

Topic options
Print Topic
Razgranat
Najnoviji prvi
bilosto