Kalorije.Net Forum Index Dnevnik članova foruma Nikad nije kasno-dnevnik
|
Browsing this Thread:
1 Anonymous Users
Bottom Previous Topic Next Topic |
|
| |
|
|---|
| Poster | Thread |
|---|
|
Re: Nikad nije kasno-dnevnik | #2 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Na pravom ste mestu.Obradovao me vas post.Istina,nikad nije kasno!!!!Dobro nam dosli!!!
|
||
Posted on: 28.10.2008 10:45
|
|||
|
Re: Nikad nije kasno-dnevnik | #3 |
|
|---|---|---|---|
|
Ne može odoleti a da ne svrati ovde
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Svaka cast! Nikad nije kasno naravno, na pravom ste mestu i zelim vam puno uspeha!
|
||
Posted on: 28.10.2008 11:26
|
|||
|
Re: Nikad nije kasno-dnevnik | #4 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From bgd
Group:
Registered Users ![]() |
Hvala na lepim zeljama. Ovog puta sam bas uverena da cu uspeti, ali uz malo vase pomoci u bodrenju i eventualnim greskama u prehrani. Samo jos malo da se udomacim....
|
||
Posted on: 28.10.2008 12:26
|
|||
|
Re: Nikad nije kasno-dnevnik | #5 |
|
|---|---|---|---|
|
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Dobro došla! Jer imas kakav plan?
|
||
Posted on: 28.10.2008 14:45
|
|||
|
Re: Nikad nije kasno-dnevnik | #6 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Tu je podrshka i od mene! Tachno, nikada nije kasno, samo polako, sa strpljenjem i zeljom!
|
||
Posted on: 28.10.2008 16:21
|
|||
|
Re: Nikad nije kasno-dnevnik | #7 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From bgd
Group:
Registered Users ![]() |
Hvala svima na dobrim zeljama. imam plan da jedem cesce i manje i da naucim pravilno kombinovati hranu.
|
||
Posted on: 28.10.2008 16:44
|
|||
|
Re: Nikad nije kasno-dnevnik | #8 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Generalni plan vam je za pochetak odlichan. U tome i jeste caka, kada se jedu cheshce mali obroci metabolizam se aktivira i vremenom ubrza. Ako se odluchite za brojanje kalorija imacete relativno lak zadatak, mada koliko vidim i devojke/zene koje su ovde na UN dijeti takodje lako skidaju kilograme i imaju rezultate. Tako da je izbor prepushten samo vama, a ja cu biti ovde da vas podrzim
|
||
Posted on: 28.10.2008 17:19
|
|||
|
Re: Nikad nije kasno-dnevnik | #9 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
Dobto nam došli, moj Vam je savet da zapisujete sebi ovde šta unosite tokom dana, čisto da biste nakon nekog vremena uvideli gde grešite i šta bi trebalo korigovati. Takođe, ako ste dobro sa zdravljem, šetnje po ovim lepim jesenjim danima bi vam prijale i svakako pomagale.
|
||
Posted on: 28.10.2008 18:21
|
|||
|
Re: Nikad nije kasno-dnevnik | #10 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From bgd
Group:
Registered Users ![]() |
Razmisljam da li je bolje unapred pisati sta planiram jesti, ili uvece da napisem sta sam stvarno pojela toga dana?!
Sutra planiram za dorucak palentu(kacamak)i jogurt. oko 10h bananu i jabuku, oko 13.30h supu bez testenine, povrce zlatna mesavina samo obareno ocedjeno malo maslinova ulja bibera belog luka, Oko 17h kuvano meso iz supe, oko 20h jogurt. Da li ce bas tacno tako biti videcemo. |
||
Posted on: 28.10.2008 22:46
|
|||
|
Re: Nikad nije kasno-dnevnik | #11 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Bas tako - nikad nije kasno. Na pravom ste mestu.
Mozete i unapred pisati sta cete jesti, tako smanjujete sebi sanse da "zabrljate" u toku dana, a ukoliko dodje do odstupanja, lako cete to ovde dodati. Jelovnik je sjajan, zastupljene su sve grupe hrane, imate dovoljan unos i vlakana i proteina i korisnih UH, maslinovo ulje sjajan izvor HDL-a, dobrog holesterola koji je vazan, pogotovo u vasim godinama. Jogurt nadam se da je sa niskim procentom masnoce. Da li unosite neki dodatak kalcijuma? |
||
Posted on: 28.10.2008 23:12
|
|||
|
Re: Nikad nije kasno-dnevnik | #12 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From bgd
Group:
Registered Users ![]() |
Uzimam samo redovno 2 leka za pritisak i povremeno neki multivitamin tipa Pikovit i sl. Negde sam citala da je jedina dobra strana debelih ljudi da manje obolevaju od osteoporoze.
|
||
Posted on: 29.10.2008 09:01
|
|||
|
Re: Nikad nije kasno-dnevnik | #13 |
|
|---|---|---|---|
|
Ne previše stidljiv/a za razgovor
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Sa malim zakasnjenjem,ali time sa jos vecom radoscu Vas pozdravljam i zelim dobrodoslicu u ovaj divan kolektiv.
Tu smo,tu ste i sada ce sve lako ici. Pozdrav. : 38: |
||
Posted on: 29.10.2008 09:59
|
|||
|
Re: Nikad nije kasno-dnevnik | #14 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From bgd
Group:
Registered Users ![]() |
Zelela bih do proleca da i ja imam dvocifrenu brojku! Mislim da je to realna zelja. Upravo sam rucala, sve po planu...
|
||
Posted on: 29.10.2008 14:37
|
|||
|
Re: Nikad nije kasno-dnevnik | #15 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
dobrodosli,vidim lepo ste poceli,svaka cast
![]() Tu smo uz vas ![]() |
||
Posted on: 29.10.2008 23:14
|
|||
|
Re: Nikad nije kasno-dnevnik | #16 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From bgd
Group:
Registered Users ![]() |
jutros sam pojela dve tanke kriske hleba malo prepecene u tosterujer mi prija toplo u jutro. svezi sabacki sir, bela kafa,moji lekovi.
oko 10 h cu napraviti vocni miks(kivi, grejp,jabuka) sa jogurtom. oko14h varivo od praziluka i malo krompira. oko 17h jedna fasirana snicla i jedan kiseli krastavac. u20h jogurt i malo sira. |
||
Posted on: 30.10.2008 08:54
|
|||
|
Re: Nikad nije kasno-dnevnik | #17 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From bgd
Group:
Registered Users ![]() |
Za dorucak sam uzela jednu krisku hleba sa sirom iz paprike i papriku, jedna solja caja.
U 10h cu pojesti jabuku i komadic crne cokolade(jabuke uzasno kisele) U 14h pasulj varivo bez zaprske, salata od svezeg plavog kupusa. U 17h jogurt i malo proje. U 20h sardinu iz konzerve ali ocedim ulje a dodam sok od pola limuna. |
||
Posted on: 31.10.2008 10:36
|
|||
|
Re: Nikad nije kasno-dnevnik | #18 |
|
|---|---|---|---|
|
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
: 58:
Hello : 61: Mnogo me je obradovao Vash dnevnik. Mislim da je internet savrshena stvar za penzionere i to pokushavam svim poznatim mojim da dokazem..al se ne daju ..eto to je prvi razlog i svaka Vam chast na tome. Drugi razlog zbog kog se radujem jeste shto je doshla josh jedna prava zena koja reshava problem pa cjemo imati priliku da razmenimo iskustva. Ono shto bih volela da Vas pitam jeste 1. Kako su se penjali i spushtali kgi tokom godina? Da li je tezina doshla s klimaksom ili je ste imali problem ranije? Interesuje me jer sam i sama "velika" i znam nekoliko osoba koje su problem s tezinom upoznale zajedno sa klimaksom tek...Srecja shto se ja s istim necju druziti bash ovih dana jer kad stavim moje menjanje tezine na papir i ovako me hvata jeza ![]() 2.Da li pishete komentar na ishranu od prethodnog dana, tj napisacjete ga samo ako se desi da dodje do nekih neplaniranih ispada? 3. Da li biste se osecjali vishe "domacje" ako Vam ne bismo persirali..ili je ovako ok..ili Vas je bash briga.. Pitanje je glupavo..al pitam jer sam zbunjena i ne vidim persiranja bash puno ovde pa se plashim da ne stvaramo kontraefekat? : 31: : 40: : 38: |
||
Posted on: 01.11.2008 06:41
|
|||
|
Re: Nikad nije kasno-dnevnik | #19 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From bgd
Group:
Registered Users ![]() |
Odbeglipuz-u, hvala na lepim recima. Uverena sam da cemo se dobro druziti. Sasvim mi je nevazno da li se persiramo ili ne. Jedini cilj je smanjenje tezine.
Moja devojacka tezina, tj do 30.godine je bila 62 -64 kg, i jako su mi bili dosadni ljudi koji pricaju o skidanju tezine. Mislila sam, sta filozofiraju, neka manje jedu a vise rade. Prvih desetak kg sam dobila kada sam kupila auto i pocela koristiti kontracepcijske tablete, i cesce veceravala masnu hranu sa momkom i prijateljima. Posle prve trudnoce ostalo je viska jos 10kg. I tada sam napravila veliku gresku sto sam naglo skinula tih 20 kg (normalan dorucak,preparat Protokal u podne i uvece sa 2 litre vode) Divno sam izgledala dva meseca i naglo su se vracali kg pa sam imala 23 viska. I tako vise puta u zivotu. Dijeta sa suvim vocem mi je odlicno skinula kg ali jos vise vratila. Dijeta bez UH mi je bila najteza ali su mi se vratili svi kg. Pre klimaksa sam imala 103 kg,a ovih poslednjih 8 sam dobila i cistog hira i besa. Nikad nisam grickala izmedju jela ni uz TV program, pa sam odjednom pocela kupovati Pardon stapice i krekere kao nenormalna. Tako dodjoh do 111, i uplasih se, konacno! Cula sam za pravilno kombinovanje hrane i to mi je izgledalo jako logicno. Ipak nisam uspela sama da se motivisem. Slucajno sam naletela na ovaj sajt, za koji mislim da je dobro osmisljen i da stvarno moze pomoci savetom i podrskom. |
||
Posted on: 01.11.2008 13:58
|
|||
|
Re: Nikad nije kasno-dnevnik | #20 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From bgd
Group:
Registered Users ![]() |
Jutros sam pojela dva tosta sa komadicem sabackog svezeg sira,malo majoneze i jedan kiseli krastavac. Bela kafa.
U 10h jabuka i dva petit keksa. U 14h cu bistru supu od ovcetine, povrce kuvano, malo mesa bez hleba. U 17h vocni jogurt. U 20h komadic svezeg sira i komadic biljnog topljenog. PS: Ovih dana nisam mnogo brljala u dijeti. Samo sam sebe nagradila u 17h sa dve kockice cokolade. I nije me pekla savest. nekako sam uverena da cu uspeti ako se previse ne odricem kao do sada. |
||
Posted on: 01.11.2008 14:34
|
|||
Top Previous Topic Next Topic |
|

Topic options
Print Topic
Razgranat
Najnoviji prvi
marjeta