Registrujte nalog na Kalorije.Net!    Prijava

Glavni meni
Novi članovi
Danilo 17.05.2013
Sharmantna 10.05.2013
FatmirK 10.05.2013
shaban007 02.05.2013
Irena995 29.04.2013
jovana44 28.04.2013
banjogm 23.04.2013
saskap 16.04.2013
deva 15.04.2013
IVAN983 15.04.2013

Kalorije.Net Forum Index
   Mršavljenje
  Herba - life za mrsavljenje

Browsing this Thread:   2 Anonymous Users

Bottom   Previous Topic   Next Topic
1234...7>
Poster Thread
  •  Sanja-19
      Sanja-19
Herba - life za mrsavljenje
Ne previše stidljiv/a za razgovor
From Beograd
Group:
Registered Users
Skoro sam bila na prezentaciji proizvoda herba-life. Oni imaju jako puno proizvoda, izmedju ostalog i preparate za mrsavljanje. Videla sam i cula ljude koji ga koriste vec nekoliko meseci i oni su PREPOLOVLJENI! Ma i vise od toga. Gledala sam slike kada su stvarno imali puno kg viska, ali sada... Ma ne bih rekla da su to isti ljudi.
Ukapirala sam samo da su to neki sejkovi ( probala sam i jako su ukusni) i oni treba da zamene dva ili eventualno jedan obrok u toku dana i treba da se koristi min mesec dana kako bi se videli neki rezultati.
Pa ako neko zna nekoga ko je to koristio, ko koristi ili ako jednostavno zna nesto vise o tome, bila bih vam zahvalna da mi kazete. Jer, razmisljam da ih koristi, ali eto prvo konsultujem vas... Poz!
Posted on: 27.06.2006 10:46
Create PDF from Post Print
  •  dulse
      dulse
Re: Herba - life za mrsavljenje
Slučajni prolaznik
From
Group:
Registered Users
moja drugarica je to koristila.... smrsala jeste.. menjala je dorucak sa tim sejkom i rucala sta je htela i vecerala nije niesta nit je pila sejk... naravoucenije smrsala bi i bez herbalifea isto toliko..... a bila je gladna samo tako.... sve u svemu nije to nesto sto bih ti ja preporucila.. bar ne iz njenog iskustva
Posted on: 27.06.2006 20:32
  •  Ella73
      Ella73
Skoro i da ne ide kući
From uvek sa vama
Group:
Registered Users
Posted on: 28.06.2006 23:39
  •  Tarantula
      Tarantula
Slučajni prolaznik
From
Group:
Registered Users
Pozdrav za sve forumase!
Nisam u prilici sada da pisem dugo,ali bih rekla da je novi lek Xenical,jedna obicna smejurija,jeste neugodan i to stoji,preskup za nase uslove ali evo vec dva meseca ga pijem i ni grama jednog nisam oslabila.Volela bih da mi neko doturi taj broj telefona na koji mogu da reklamiram i dostavim svoje iskustvo,nazalost negativno!!!!
Posted on: 29.06.2006 09:33
  •  Rubia
      Rubia
From
Group:
Registered Users
Moje iskustvo sa Herbalife-om je totalno pozitivno. Koristila sam ga kao zamenu za dorucak i veceru, a rucak mi je bio po zelji, + 2 uzine - voce. I uopste nikad nisam bila gladna! Cudo jedno, ali ti sejkovi bas zasite, i kao imaju sve potrebne hranljive sastojke, koje obicnom hranom tesko da bismo sve uneli. Dostigla sam zeljenu tezinu za oko mesec dana (skinula sam nekih 8 kg) i prestala da pijem sejkove. E sad, problem je sto sam nakon pola godine sve kilograme vratila... Herbalife nacin mrsavljenja jeste zdrav i delotvoran, ali ako hoces trajne rezultate, moras da promenis navike za ceo zivot, znaci jednostavno zdrava ishrana i fizicke aktivnosti. Sporije, ali na duze staze efektnije...
Posted on: 01.07.2006 13:32
  •  Sanja-19
      Sanja-19
From Beograd
Group:
Registered Users
Hvala na odgovorima. Kada sam bila na prezentaciji videla sam da postoji vise tih sejkova i nekakvih tableta, koje se valjda kombinuju. Kako si ti to pila? I jel mnogo skupo?
Joj stvarno bih volela da smrsam jos nekih 5 kg. Visoka sam 156 i trenutno imam 50 kg. Ali i dalje moram da smrsam. Ocu da budem mrsa!
Posted on: 02.07.2006 05:40
  •  jeca
      jeca
From Beograd
Group:
Registered Users
Moj decko i njegova mama su pre par godina probali sa Herbalife-om, pili su jedno mesec i po dana, fino je radilo, ali nista spektakularno. Kao sto rece Rubia, treba da se promeni stil zivota, a Herbalife ti dozvoli da se nazderes cega god zelis za rucak, pa cak i da pojedes slatkish . Zato kad prestanes... mozak je i dalje isti.
Mislim da ljudi ugl. imaju pozitivno iskustvo sa tim (znam za gomilu prica prijateljica i prijatelja moje mame i ugl. sredovecnih ljudi), ali mislim da je glupo da zbog 5kg viska das silne pare i gutas tabletice. Ne secam se tacno koliko kosta, ali mislim da je ceo taj paketic (sejkovi i tabletice) oko 200EUR. Valjda nisam preterala
Mislim da mozes da probas sa dobrim rasporedom obroka i kalorija, odabirom namirnica i rekreacijom, napravi lepo plan i sigurno ces skinuti tih 5kg!
Posted on: 07.07.2006 11:00
  •  Rubia
      Rubia
From
Group:
Registered Users
Ja sam pila samo sejk, mislim da kosta oko 50 eura, a traje otprilike mesec dana, sto i nije tako skupo, toliko se potrosi i na obicnu hranu, ne? A, da, problem je sto vrlo brzo dosadi, mislim strasno je monotono svaki dan doruckovati i vecerati jedno isto. Mada pokusavamo da smrsamo, ipak treba uzivati u onome sto jedemo! I zdrava hrana moze biti ukusna, i raznovrsna, a uz sejkove ces se smoriti, veruj mi, jeste da su ok ukusa, ali smucice ti se. Nakon sto ga popijes uopste nemas osecaj da si imala obrok, iako te zasiti. Eh, i ja imam nekih 5 kilica, valjda to nije tako strasno!!!
Posted on: 10.07.2006 16:04
  •  MegiS
      MegiS
Slučajni prolaznik
From
Group:
Registered Users
Stvar je u tome što Herbalife jeste promena stila života, a ne samo nekakav šejk čiji ukus ti dosadi.
To nije preparat, to je obrok.
Ja već više od godinu dana jedem šejk kao zamenski obrok.
Najpre sam ga koristila da skinem višak (u prva tri meseca - 7kg, do sada 10, idem dalje, još 5), ali me je to nateralo da se uoobročim, da ukapiram šta ja to jedem, i da donesem odluku da želim promenu.
Nekom za to nije bio potreban Herbalife - meni je bio potreban, i zadovoljna sam.
Nutritivne vrednosti zamenskog obroka u obliku šejka su značajne, biljni protein, vitamini, i preporučuje se svakome, jer svakom je potreban zdrav obrok!

No, iznad svega najvažnija je naša odluka da nešto promenimo, i naravno da nema ničega, pa ni Herbalife-a koji će nas promeniti ako sami na to nismo spremni i ako danas pojedemo pleh kolača... ništa nam ne pomože!

Ljudi su skloni tome da stvari shvataju ne onako kako su im rečene, već kako im se svidja da čuju.
Potrebno je ispoštovati program koji je preporučen, a koji je modularan, što se izbora proizvoda tiče, dakle: PRAVILNO, REDOVNO I DOVOLJNO DUGO - to je najvažnije, kako bi se organizam navikao na novu težinu.
Ono što je još važno da dodam, bar kad sam ja u pitanju: u tom medjuvremenu sam prestala da pušim, i ne da nisam vratila kilažu, već je kilaža nastavila da pada, uz kratku stagnaciju, nakon samog ostavljanja duvana.
Tako da, za mene je ovo bilo odlično rešenje, naravno, svako za sebe zna najbolje!
Posted on: 11.07.2006 09:13
  •  jeca
      jeca
From Beograd
Group:
Registered Users
Citat:

MegiS je napisao:
Ja već više od godinu dana jedem šejk kao zamenski obrok.

Izgleda da je istrajnost kljucna stvar u vezi sa ovim (kao, uostalom, i sa vecinom stvari u zivotu ). Za mesec dana koriscenja mozda moze da se skine par kilograma, ali nije to poenta. Cini mi se da se za rucak (tj. glavni obrok) moze jesti bilo sta i u bilo kojoj kolicini (dok se ne zasitis)? To mi je malo bezveze, znaci da mogu svaki dan da se ubijam od spageta, pizze, pecenja, u pekari... Hocu reci, program ne zahteva promenu odabira namirnica, osim sto se dorucak i vecera menjaju sejk-obrokom (to sto je ostavljeno nasem zdravom razumu da naslucujemo kako to i nije bas pozeljno ne racunam). Mozda sam ja nesto pogresno skontala. A ne svidja mi se i to sto nema uzine (valjda?!)
Posted on: 11.07.2006 11:06
  •  MegiS
      MegiS
Slučajni prolaznik
From
Group:
Registered Users
Citat:

jeca je napisao:
Cini mi se da se za rucak (tj. glavni obrok) moze jesti bilo sta i u bilo kojoj kolicini (dok se ne zasitis)? To mi je malo bezveze, znaci da mogu svaki dan da se ubijam od spageta, pizze, pecenja, u pekari... Hocu reci, program ne zahteva promenu odabira namirnica...... A ne svidja mi se i to sto nema uzine (valjda?!)

Ko ima svest o tome da je potrebno korenito menjati prehrambene navike, možda će to biti dovoljno... ali očigledno većini nije, jer da jeste, ovakav forum ne bi ni postojao, i slično tome.
Razmišljam o tome kako sam ja kad sam počela da menjam svoje prehrambene navike, i kapiram da tokom vremena, tokom konzumacije šejka i briketa za čišćenje organizma i vitamina i minerala, sve manje sam imala potrebu za obilnim obrocima, i sve manje ti prijaju neke preradjevine, i sve ono što znamo da je nezdravo. Naravno, bolje je da u samom startu, koliko možemo, neke "nezdrave" namirnice zamenjujemo zdravijim i kvalitetnijim.
Naravno, užine se preporučuju i veoma su poželjne, ali ne u vidu sendviča iz prve pekare :), poželjno je voće i sveže povrće, sad ga bar ima u izobilju.
Medjutim, prednost ovako nečeg je što možeš posle glavnog obroka da pojedeš parče kolača i da ipak imaš rezultate, ali ako pojedeš "pleh kolača", jasno je da nema toga što će ti pomoći. Nema odricanja, kao kod dijeta, tipa, izbaci UH i super.... Ni ovo ni bilo šta drugo nije čarobni štapić, ali je za mene bilo najjednostavnije za primenu.
Ima mnogo svojih praktičnosti. Npr. imam jednu kutiju šejka na poslu, zamućkam i jedem... Usput, kupim neko voće, to mi bude užina... Naravno, pre nego što sam krenula na posao - doručkujem šejk! Po povratku sa posla jedem glavni obrok, i kasnije opet voće ili sveže povrće, kao užinu - to je 5 obroka!
Sve one preporuke koje inače važe za menjanje nekih loših navika, važe i u ovom slučaju, pa se sad možda pitaš, zašto Herbalife?
Za mene, zato što sam koristeći ovo, razvila svest o tome šta jedem, a da me pritom ne grize savest, jer biram šta jedem, i više ne jedem neke gluposti usput, po kioscima brze hrane, imam šejk u torbi, i mogu da utolim glad gde god da sam. Nekako, čini mi se, kad se čovek manje opterećuje tim stvarima, lakše ta kilaža ide dole.
Ono što je najvažnije ovo nije dijeta u smislu kako znamo šta su dijete. Ovo je obrok, koji u zavisnosti kako se primenjuje, može da bude i za dobijanje kilaže...
Eto.. .ima tu još mnogo da se kaže, ali kad se proba, to je prava stvar!
Posted on: 12.07.2006 02:39
  •  MegiS
      MegiS
Slučajni prolaznik
From
Group:
Registered Users
Citat:

dulse je napisao:
moja drugarica je to koristila.... smrsala jeste.. menjala je dorucak sa tim sejkom i rucala sta je htela i vecerala nije niesta nit je pila sejk... naravoucenije smrsala bi i bez herbalifea isto toliko..... a bila je gladna samo tako.... sve u svemu nije to nesto sto bih ti ja preporucila.. bar ne iz njenog iskustva

Dakle, nije uzimala kako je preporučeno, pa je bila gladna i naravno, kad se odričeš hrane, smršaćeš i bez herbalife-a. Medjutim, problem je kad ne unosimo hranljive namirnice, uglavnom nam se ne topi salo, već organizam hranljive sastojke crpi iz mišića, što nikako nije dobro. Treba naterati telo da troši zalihe. Čak i proces varenja troši kalorije, dakle, moramo imati 5 obroka, odabranih! Napisala si da je ona praktično imala 2 obroka (1 šejk i 1 ručak), a sigurno joj niko to nije tako preporučio, i sad ti kažeš "ja to ne bih preporučila", ali problem nije u proizvodima i u programu, već u onima koji program ne primenjuju kako treba!
Takodje, primetila sam da su ljudi skloni da osudjuju nešto što sami nisu u stanju da sprovedu u delo, ili da neiskustveno nešto okategorišu kao "to ne valja"
Ne znam nikog ko se pridržavao tih jednostavnih uputstava, a da nije dobio željeni rezultat.
Posted on: 12.07.2006 02:55
  •  jeca
      jeca
From Beograd
Group:
Registered Users
Uvek na kraju ispadne da je sustina u tome da covek treba da se dogovori sam sa sobom da li ZAISTA zeli da se hrani i zivi zdravo, da bude svestan sta unosi u svoj organizam, zbog cega nam je nesto neophodno, a zbog cega nesto treba da izbegavamo. Gomila ljudi trazi sto brzi nacin da se oslobodi kilograma, gutaju zderace masti, turbo slankove i ostalo, stalno kukaju sto necega moraju da se lise i jedva cekaju prvu zgodnu priliku za nekontrolisano zdranje. Uopste ih ne interesuje sta jedu i kako jedu. A to nikud ne vodi.
MegiS, super sto si nasla nacin koji ti odgovara, meni to zvuci kao zdrava varijanta . Ja samu sebe nisam mogla bas uvek da ukrotim, pa sam se opredelila za odlazak kod nutricioniste, i taj program mi fantasticno odgovara.
Posted on: 12.07.2006 06:40
  •  MegiS
      MegiS
Slučajni prolaznik
From
Group:
Registered Users
Naravno, u osnovi je doneti odluku da se menjamo, a tek nas onda čeka da prodjemo kroz proces promene, ali ne zaboravimo da je to PROCES, jer preko noći taj višak nije ni nastao, pa tako preko noći neće ni "nestati".
Velika je stvar da čovek ispoštuje sebe u odluci koju je doneo, jer u suprotnom, počne da gubi samopuzdanje i veru u sebe.
Šta znam... ta promena koju svako za sebe može da napravi je ključna stvar, čak ni volje ne treba previše - samo prava motivacija, ali ovo sad prelazi u neku drugu temu.

Dakle: PRAVILNO, REDOVNO I DOVOLJNO DUGO - i program Herbalife radi više nego što može da zamisli bilo ko, ko ga nije iskusio na propisan način!
Posted on: 12.07.2006 09:08
  •  Rubia
      Rubia
From
Group:
Registered Users
Herbalife je odlican i za mrsavljenje, i za odrzavanje tezine (ako se nastavi uzimati kao zamena za jedan obrok) i veoma zdrav takodje. Ali to nije ono najvaznije, vec sama odluka i istrajnost, a kad imas to mozes na zdrav nacin smrsati i ostati fit i bez toga, sa obicnom hranom. Meni ne odgovara jer previse volim raznovrsnost i ne mogu da zamislim da doruckujem jednu istu stvar do kraja zivota... Kome odgovara, super! Kazu da je hrana buducnosti, sad - videcemo... Slazem se da dok sam ga koristila probudila mi se svest o onome sto unosim u organizam, izgubila sam zelju za junk food-om, i apetit mi se znatno smanjio, odnosno nisam uopste imala porive tipa da pojedem ceo pleh kolaca. U svakom slucaju Herbalife je sasvim ok, ali evo sada mi ide fantasticno i ovako, skoro pa sam dostigla cilj!
Posted on: 12.07.2006 13:42
  •  MegiS
      MegiS
Slučajni prolaznik
From
Group:
Registered Users
Citat:

Rubia je napisao:
Kazu da je hrana buducnosti, sad - videcemo... Slazem se da dok sam ga koristila probudila mi se svest o onome sto unosim u organizam, izgubila sam zelju za junk food-om, i apetit mi se znatno smanjio, odnosno nisam uopste imala porive tipa da pojedem ceo pleh kolaca.

Kad sam bila klinka, veoma mi je bilo dosadno da jedem, i stalno sam priželjkivala nešto što ćeš samo da popiješ i rešavaš problem hrane i jela... i stalno sam pričala da bih ja da se hranim kao astronauti - pa Herbalife je nešto tako, sve u malom, kompaktno, a super hranljivo, kao što reče - hrana budućnosti.
Stvar je u tome što i dalje ima ljudi koji ne znaju da naprave pravi odabir zdrave hrane, zato je lakše da uzmu šejk u kome je neko umesto njih to uradio, i to je OK, pogotovo dok se čovek bar malo ne dovede u red...
Drago mi je da si baš to napisala, i malo ko, ko nije iskusio može da ukapira da taj zdraviji način prosto prevaspita telo da prepozna šta je dobro, a šta ne. Ako samo malo sebi vremena damo i ako se zapitamo, kad se nadjemo pred nekim izazovom, da li je to ono što će nas zaista nahraniti i kako ćemo se osećati posle, pošto prodje tih nekoliko minuta sreće...

I posle godinu dana, ja umem da napravim šejk tako da skoro svaki dan bude različit - da se razumemo, dodajem voće, pa nekad sa mlekom, a nekad sa jogurtom, a nekad sa sokom, pa onda razni sokovi, pa prirodno cedjeni, pa recimo skuvam malo kompota (bez šećera), pa sa ohladjenim kompotom... meni za sad nije dosadio... možda i zato što je nekako instant, zdrava brza hrana.
Posted on: 13.07.2006 01:24
  •  Asteri
      Asteri
Slučajni prolaznik
From Beograd
Group:
Registered Users
Tarantulo, Xenical je savrsen. Mozda si ga pogresno koristio/la. Ja sam ga pila oko mesec i po dana. Samo jednu dnevno. Ujutru sam jela voce (bez xenicala), za rucak sam jela sve sto mi je padalo na pamet, cak i kolac (pa xenical), a za veceru salatu od svezeg povrca bez ulja (i bez xenicala). Za tih mesec i po dana sam oslabila oko 10 kg. Inace, njega mi je preporucio kardiolog (imala sam problem sa pritiskom). Kod njega mi je jedini problem ono cuveno "uljno praznjenje": nikada ne znas gde i kada nesto moze da ti se dogodi.
Posted on: 24.07.2006 15:58
  •  Tarantula
      Tarantula
Slučajni prolaznik
From
Group:
Registered Users
Ma ja ti kazem da sam koristila evo punih 5 meseci-tri pa cak i ponekad (kod kasnih vecera)i do 4x na dan,i nikakvih rezultata-ama bas nikakvih,zvala sam predstavnike u bg i oni se kao satro iscudjavaju-mada meni vajde od toga nema-ali u svakom slucaju treba cuti i tvoju i moju pricu.Pozdrav
Posted on: 12.08.2006 14:41
  •  Sanja-19
      Sanja-19
From Beograd
Group:
Registered Users
E a sto se tice herba life... Htela bih da pocnem da ga koristim od septembra pa me zanima za koje vreme mogu da smrsam nekih 5,6 kg?
Posted on: 13.08.2006 14:38
  •  Rubia
      Rubia
From
Group:
Registered Users
meni je trebalo 3 nedelje, a uzimala sam umesto dorucka i vecere. mnogo je lako. uf, bas je to odlicna stvar, sad kad se setim...
razmisljam i ja da ponovo pocnem sa tim. nego nesto nisam pri parama, shmrc.
nema veze, idemo na sirotinjski nacin - odoh da vezbam
Posted on: 14.08.2006 12:29
 Top   Previous Topic   Next Topic
1234...7>

Prijava
Korisničko ime:

Lozinka:

Izgubili lozinku?

Registrujte se sada!
Pretraga sajta

PRETRAGA SAJTA:

Text Links
Ko je trenutno aktivan?
13 korisnika je aktivno (10 korisnika pregleda sajt Forum)

Članovi: 0
Gosti: 13

više...

Design by 7dana.com