Kalorije.Net Forum Index Dnevnik članova foruma Vuvuzelin dnevnik
|
Browsing this Thread:
1 Anonymous Users
Bottom Previous Topic Next Topic |
|
| |
|
|---|
| Poster | Thread |
|---|
|
Re: Vuvuzelin dnevnik | #22 |
|
|---|---|---|---|
|
Ne može odoleti a da ne svrati ovde
![]()
From Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
Opet odlican jelovnik, svaka cast!
Kukovi se mere u najsirem delu, preko guze, a struk u najuzem, iznad pupka, vidi da se meris ujutru i najbolje bi bilo kad obavis u kupatilu sve sto imas :) jer struk moze dosta da varira, cak par cm izmedju jutra i veceri. Dakle meri se ovako: http://www.product-reviews.net/wp-content/userimages/2007/08/waist-tp-hips-ratio.JPG Izvinjavam se moderatoru ako ne smeju da se ostavljaju linkovi, al sumnjam da ce ovo biti problem, samo jedna slicica gde se tacno meri jer zene cesto ne znaju. Pozeljno je da odnos izmedju obima struka i obima kukova (bas po ovoj slicici) bude do 0,8. To se smatra prevencijom srcanih bolesti, odnosno preko 50% je manja sansa da cete oboleti od srca ako se drzite tog okvira, a i po raznim statistikama smatra se estetski najprivlacnijim :). Eto objasnjenja zasto cesto i znatno popunjenije zene izgledaju bolje od mrsavica, bas zbog ovog odnosa :). |
||
|
Posted on: 03.07.2010 19:03
|
|||
|
Re: Vuvuzelin dnevnik | #23 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Hvala FitnessS, sad sam dobro počela, al neće tak moć bit svaki dan dobro haha. E hvala i na sličici, pomogla je, sad sam se mjerila i malo su drugačliji rezultati nego što sam na početku napisala (jer sam se onda krivo mjerila).
Pa evo najnovijih rezultata nakon tjedan dana... vaga već dva dana pokazuje 74 tako da pomičem ticker (jutros čak 73,8) i taj gubitak od skoro dvije kile objašnjavam vodom a i već sam prije o tom pisala zašto je moguće. Uglavnom, 74 kg ! Znam da će dalje ić pužovski sporo al nema veze! Već sami pogled na ticker, motivira za dalje! Dakle mjere: Prsa-struk-bokovi: 93-79-104 Ruke: biceps-podlaktica: 30-26 Noge: butina-list: 60-40 Težina: 74 kg Bmr: 1580 Tdee: 1896 (zasad još, kad počnem vježbat povećat ću ga malo) Moram ić učit cijeli dan ... Pozz do navečer ![]() |
||
Posted on: 04.07.2010 11:00
|
|||
|
Re: Vuvuzelin dnevnik | #24 |
|
|---|---|---|---|
|
![]()
From Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
Eto vidis, tebi je pomenuti odnos super, samo malo da skines i bice sve taman. Mislim da je tebi BMI negde oko 25, na samoj granici normalne i povisene tezine, a tako deluje i po merama, cisto da se stese koji centimetar :).
Ako mozes izdvoji bar 10-15min dnevno za vezbanje, tipa u pauzi od ucenja uradi trbusnjake ili vezbice za noge,ne mora to bas sat vremena, i ovo je bolje nego nista :). |
||
|
Posted on: 04.07.2010 17:24
|
|||
|
Re: Vuvuzelin dnevnik | #25 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
je je, mislim da sam ok građena samo što ima i malo viška svugdje al srediću ja to
bmi na granici, sad je sišao u normalu (24,7) i treba tu da i ostane u tom rasponu normale haha! ma evo imam do četvrtka ispite i onda krećem na vježbanje - imam par dvd-a sa raznim vježbicama - aerobik, zumba, joga, pilates, vježbe snage, trbušni ples... sve sam ja to već vježbala zadnji put kad sam mršala, samo sad još želim ubacit (osim tih kućnih vježbi) i na zraku neko trčanje ili bicikl, dok je lijepo vrijeme... Danas finih 1380 kcal: D: kukuruzne pahuljice (15g), kefir (100g), nescafe 3u1, kruška (100g) = 260 R: tanjur pileće juhe, raženi kruh (50g), piletina (80g) i šampinjoni (50g) pečeni na malo ulja, salata (paradajz i krastavac) = 450 U: jabuka (130g), kukuruz (iz konzerve-80g) = 160 V: tanjur pileće juhe, raženi kruh (40g), piletina (50g), 2 paradajza = 350 U: nescafe 3u1, lgg jogurt = 160 Dosta za danas, pozz ![]() |
||
Posted on: 04.07.2010 20:58
|
|||
|
Re: Vuvuzelin dnevnik | #26 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
D: kukuruzne pahuljice (20g), mlijeko (2dl), jagode (100g), kava sa šećerom i mlijekom = 250
R: bijeli kruh (100g), pileća salama (50g), paradajz (300g) = 400 U: kruška (130g), lubenica (200g), 2 dvopeka = 150 V: bijeli kruh (50g), tanjur kuhanog kupusa sa malo mesa (svinjskog-30g), salata (paradajz i krastavac) = 340 U: nescafe 3u1, lgg jogurt = 160 Ukupno: 1300 kcal Danas ok dan, malo mi je ručak zaštekao al dobro, inače volim salamu al sam izbacila one trajne ("zimske"), pa kupila neke pileće i od pilećih prsa, al ću ih probat reducirat, povremeno je ok. također, uvijek jedem raženi kruh, evo danas se na stolu našao bijeli... a mogao je jelovnik danas i malo bolji bit, al nema veze, ne može svaki dan bit idealan. it`s ok! Mislila sam da će mi teško bit reducirat kalorije, a na kraju se mučim pred kraj dana da nategnem da bude bar 1300-1400 kcal (zato sam danas i uzela malo svinjskog mesa iz kupusa jer mi je falilo kalorija heh). al opet bolje to, nego obrnuto haha! pozz ![]() |
||
Posted on: 05.07.2010 22:37
|
|||
|
Re: Vuvuzelin dnevnik | #27 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
samo da te pozdravim..procitala sam dnevnik... hranimo se slicno (kada pazom )pa se i ja nadam da mi bude islo.. sretno i dalje
|
||
Posted on: 06.07.2010 12:57
|
|||
|
Re: Vuvuzelin dnevnik | #28 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Eee,pa vidim ja nesto mi cudno,reko nemoguce da neko bez ikakvog iskustva ovako lepo zna sta treba jesti,ali citajuci dnevnik naidjoh na deo ''i ja sam se opekla brzom dijetom'',tako da mi je sad sve jasno.
Ajde pozz te. :* |
||
Posted on: 06.07.2010 19:20
|
|||
|
Re: Vuvuzelin dnevnik | #29 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Pozz i vama curke
A naravno candygirl haha, mislim da smo svi to prošli... ajde baš ti fala što si svratila i kod mene Jučer - 1265 D: bijeli kruh (50g), 1 zdenka sir, pileća salama (25g), nescafe 3u1 = 290 R: raženi kruh (60g), tanjur kuhanog kupusa sa malo mesa (svinjskog-30g), 2 paradajza = 365 U: lubenica (300g), kruška (100g), 2 dvopeka = 160 V: palenta (70g), posni sir (80g), vrhnje (100g) = 290 U: nescafe 3u1, lgg jogurt = 160 Trebalo je malo još kalorija, ali to je toliko hrane, a malo kalorija, da nisam uopće bila gladna, pa dio toga sam i jela (ne zato što mi je jelo) nego da nakupim kalorije... al dobro, bio mi je i ovak neki stresan dan pa možda zbog toga... ![]() |
||
Posted on: 07.07.2010 09:50
|
|||
|
Re: Vuvuzelin dnevnik | #30 |
|
|---|---|---|---|
|
Ne previše stidljiv/a za razgovor
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Caos, samo da pozdravim i kazem da te pratim :)
|
||
|
Posted on: 07.07.2010 12:03
|
|||
|
Re: Vuvuzelin dnevnik | #31 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Veki, pozz i tebi, pratimo se
Jučer: D: kukuruzne pahuljice (20g), mlijeko (2dl), kava s mlijekom i šećerom, 2 dvopeka = 270 R: makaroni (100g), tuna s povrćem (konzerva-185g) = 380 U: lubenica (200g), jabuka (100g), cedevita = 150 V: raženi kruh (60g), 2 jaja pečena, salata (paradajz i krastavac) = 360 U: kava s mlijekom i šećerom, lgg jogurt = 140 Ukupno: 1300 kcal Opet mi malo fali ali dobro, skakala po faxu pola dana pa s obzirom na to, super je i ispao dan. Popila cedevitu nakon tjedan dana haha, a povremeno je valjda ok, mada nije da mi se nešto žestoko pila, nego nisam znala šta da još uzmem za užinu pa ajde… idem sad opet skakat po faxu pola dana hahaha, pozzzzz ![]() |
||
Posted on: 08.07.2010 09:56
|
|||
|
Re: Vuvuzelin dnevnik | #32 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
da li neko ima neku dijetu koja daje brze rezultate?
![]() |
||
Posted on: 08.07.2010 10:29
|
|||
|
Re: Vuvuzelin dnevnik | #33 |
|
|---|---|---|---|
|
![]()
From Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
Sta fali cedeviti i njenih 50ak kalorija po casi :)? Ja je isto volim, a i dobra je dopuna dijeti posto vecina ljudi realno ne uzima sve preporucene vitamine za dijete, pa po principu "ajde bar nesto" :).
|
||
|
Posted on: 08.07.2010 11:03
|
|||
|
Re: Vuvuzelin dnevnik | #34 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From SA VAMA UZ KALORIJE NET
Group:
Registered Users ![]() |
cao vuvuzel.
jelovnici su ti super, i rezultati su odmah tu. zelim ti da istrajes i da dostignes zeljenu kilazu. pozzz ![]() |
||
Posted on: 08.07.2010 12:14
|
|||
|
Re: Vuvuzelin dnevnik | #35 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
*FitnessS - ooo obradovala si me s ovim za cedevitu i s onim za vino (u dnevniku N0ne)
a prije sam pila svaki dan cedevitu, baš to - bar nešto. a neznam, neki govore da kao nije dobra jer ima puno šećera, al mislim da jedna dnevno nije strašno, i da ima u njoj više korisnih (vitamini) nego štetnih stvari. kalorija nema puno, a kak meni ovih dana ionak fali svaki dan malo kalorija, idem sad odmah jednu popit haha! lijep pozdrav tebi *Sarenica - dobrodošla, vidim da si nova na forumu... brze dijete daju brze rezultate, ali poslije njih još brže vratiš nazad kile, uz niz još drugih nepovoljnih posljedica. možda ti netko ima odgovor na to kako brzo skinut kile, ali ja ti to ne bi znala niti preporučila. kad budeš htjela skidati kile laganijim tempom i zdravijim načinom, ee onda ću te više moć savjetovat (kao i većina forumaša tu)... pozdrav :) *Nikolaja - hvala puno... zadovoljna sam i ja tokom ovog mršavljenja (zasad), sad još ubacit vježbanje i super... sretno i tebi, čitamo se, pozz ![]() |
||
Posted on: 08.07.2010 16:20
|
|||
|
Re: Vuvuzelin dnevnik | #36 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Danas - 1270 kcal
D: kukuruzne pahuljice (20g), mlijeko (2dl), 2 dvopeka, kava s mlijekom i šećerom, žvakaća= 280 R: raženi kruh (85g), pileća salama (50g), kečap (10g), paradajz (250g) = 370 U: lubenica (300g), jabuka (120g), cedevita = 180 V: pečeni krompir (150g), bijelo pileće meso (50g), salata (paradajz i krastavac) = 300 U: kava s mlijekom i šećerom, lgg jogurt = 140 S faxom sam danas napokon završila do 10.mj. tak da ću od sutra moć još bolje se organizirat, pokušat još malo više kalorija unosit, i počet malo i vježbat. generalno sam jako zadovoljna dosadašnjim tijekom ovog mršavljenja, i najvažnije od svega, nisam ni u kojem trenutku gladna, imam osjećaj da stvarno puno jedem i uopće mi ovo sve teško ne pada. danas me već frendica pitala jesam ja to malo smršala, tako da mi je samopouzdanje i motivacija još više porasla! pozz ![]() |
||
Posted on: 08.07.2010 22:09
|
|||
|
Re: Vuvuzelin dnevnik | #37 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Danas - oko 1300 kcal
D: palenta (50g), posni sir (50g), vrhnje (50g), 1 kuhano jaje, nescafe 3u1 = 310 R: raženi kruh (50g), skuša s povrćem (konzerva-115g) = 300 U: lubenica (200g), 2 šljive (130g), cedevita, 2 dvopeka = 220 V: špageti (200g) s malo kečapa, salata (paradajz i krastavac) = 370 U: pola kave s mlijekom i šečerom, čaša soka (sirup od višnje) = oko 100 FA: 30 min bržeg hoda, 30 min čišćenja kuće (malo za zagrijavanje prvi dan, pojačat ću ja vježbanje! )Bila sam u gostima pa mi je bio serviran domaći sirup od višnje, pa sam morala jel popiti heh. doručak mi je bio proteinska bomba haha, a ručak i večera bi bilo bolje da je bilo obrnuto ali dobro. sad sam mislila još svoj jogurt pojest ali mi nestalo, a ne bi jela ovaj koji moji doma jedu s 3,2 m.m. pa radije neću ništa, a nisam ni gladna. sutra idem u nabavu u dućan pa ću se opskrbiti malokaloričnim i zdravim stvarima ![]() |
||
Posted on: 09.07.2010 23:00
|
|||
|
Re: Vuvuzelin dnevnik | #38 |
|
|---|---|---|---|
|
![]()
From Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
Ne smeta ni tih 3,2% ako je ponekad, slobodno uzmi jogurt, bolje nego da pregladnis :).
|
||
|
Posted on: 09.07.2010 23:51
|
|||
|
Re: Vuvuzelin dnevnik | #39 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
ma nisam nikako bila gladna a spavalo mi se, pa sam otišla spavati ranije malo heh, tako da nije bilo problema nikakvih. danas sam nakupovala svoje lgg jogurte, nema da usfali
kako vrijeme prolazi! evo u ponedeljak će već 2 tjedna bit od početka ovog mog dnevnika, mogla bi opet jedno vaganje nabacit, čisto orijentacijski da vidim kako napredujem, jer mislim da nisam više napredovala prema dolje (a šta bi ja i ovo je plafon ) al u ponedeljak se planira ić i na neko kupanje, pa sad već smišljam kako i šta jesti. lako je ovako kad sam doma pa si mogu sve isplanirat al najgore je ovo kad nisi kod kuće cijeli dan . a smislit ću nešto, ako ništa domaće sendviče (neke lagane) ponijet, i puno voća, vode... |
||
Posted on: 10.07.2010 16:07
|
|||
|
Re: Vuvuzelin dnevnik | #40 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Danas - 1400 kcal
D: jagode (100g), kukuruzne pahuljice (20g), mlijeko (2dl), nescafe 3u1 = 270 R: tanjur pileće juhe, raženi kruh (50g), pileća salama (25g), tikvice (200g), salata (paradajz i krastavac) = 385 U: jagode (75g), šljive (150g), jabuka (80g), kava s mlijekom i šećerom = 175 V: raženi kruh (50g), bijelo pileće meso (80g), šampinjoni (200g), salata (paradajz i krastavac) = 390 U: crno vino (1dl), lgg jogurt = 180 Uh svašta se finoga jelo danas, al opet taman kalorija :) a to je ono svega po malo! samo da napomenem ove tikvice i šampinjoni (mmmm :)) su pečeni na malo ulja i količina je mjerena prije pečenja, naravno onda se stisnu pa bude puno manje grama. a ovo vino već dva tjedna u kafiću pijem kavu ili mineralnu pa se danas zadesila jedna čaša, a to nije strašno dok je jedna čaša - i to bez kole! kolu sam otpisala definitivno, vinu ću nekako oprostiti kaloričnost ali ne želim pit kolu iz principa haha... |
||
Posted on: 10.07.2010 23:06
|
|||
Top Previous Topic Next Topic |
|

Topic options
Print Topic
Razgranat
Najnoviji prvi
vuvuzela

... Pozz do navečer