Kalorije.Net Forum Index Dnevnik članova foruma Istina i samo ISTINA!
|
Browsing this Thread:
1 Anonymous Users
Bottom Previous Topic Next Topic |
|
| |
|
|---|
| Poster | Thread |
|---|
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #1182 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Neno, ti kao da si mi rod, hahaha... I ja tako smišljam šta mi se jede ili šta bi mi se eventualno u nekom narednom periodu prijelo, pa da odmah to stučem da me posle ne uhvati neizdrž.
Što se FA tiče, koristim maksimalno ovo lepo vreme za šetnju i tu je sobni bicikl, a kad zahladni videću da krenem na zumbu, najverovatnije (ide moja koleginica i stvarno je doterala liniju i zategla se). 2. dan normalizacije - a ja, za divno čudo, skroz normalna! D: tonus, 30g ćureće paštete, jogurt (225) U: grožđe, kafa (125) R: grašak, dijetalni sir, salata, hleb (350) U: kafa, 50g sladoleda (100) U: tonus, krem sir, paradajz, Milka Jacobs (250) V: pileći file (nije mi se jeo uz grašak, pa ću ga večerati), sir, paradajz salata, hleb (350) Opet sam ispod 1500, al ću kao i sinoć popiti jogurt uz neku pirinčanu galetu (od 100-150kcal) jer sam čvrsto rešila da budem malo iznad BMR-a (nipošto ispod). Kiss |
||
Posted on: 04.10.2012 09:52
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #1183 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Cao Sweets i samo napred sa normalizacijom!
A o smisljanju toga sta mi se jede i sta bih mogla da napravim... necu danas - da ne dobijem neku ideju pa zasucem rukave i utrcim u kuhinju Pametno ti je sto koristis lepo vreme! I ja se nadam da cu za vikend da budem dovoljno dobro da mogu da uzivam u setnji. Veliki pozdrav, cmok ![]() |
||
Posted on: 05.10.2012 09:57
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #1184 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Sanjalice, ja ne smem više ni u šetnju da idem, sa svih strana me mame konditori, sladoledi, svi nešto jedu i piju... Ovo nije humano! Nadam se draga da ćeš biti dobro i da ćeš lepo iskoristiti vikend jer najavljuju lepo vreme, a ja ću ipak morati u karantin, nema meni druge!
3. dan normalizacije - pa i nisam baš normalna! D: kiflica sa sirom i jogurt (250) U: 2 jabuke i kafa (100) R: musaka od tikvica, salata, hleb (400) U: grožđe (100) U: iz šetnje smo svratili na piće, a ja nisam mogla da odolim i pojela sam parče Cheese cake uz kafu. Toliko o karakteru! V: čini mi se da sam posle ovog kolača bila još gladnija i pojela sam 2-3 kašike musake, krišku President sira, veće parče hleba, salatu od barene paprike... Za danas je dosta! Ozbiljno razmišljam da se pridružim Neni i Sanjalici, jer za mene su slatkiši pogubni, moram se odvići od njih. Kiss |
||
Posted on: 05.10.2012 13:08
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #1185 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Citat:
Podrzavam te skroz i zelim ti uspeha. Imam osecaj za filing da bi bilo dobro raditi u ciklusima npr prvi ciklus X dana pa mali odmor; ubrzo sledi drugi ciklus od Y dana pa odmor. E,sada,koliko bi dana bilo optimalno u ciklusu nemam pojma mozda poceti sa 5 dana pa povecavati . Ja jos nisam na tom levelu, to cu kad padnem ispod 80 ali mi se svidja moja ideja ![]() |
|||
Posted on: 06.10.2012 02:52
|
||||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #1186 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Cao Sweets, kako ide normalizacija?
Ni ja ne bih imala nista protiv karantina ![]() Ali nemoj to da te opterecuje, polako i naci ces pravi nacin za smanjenje slatkisa. Meni se Mirina teorija cini skroz ok, malo bezsecernih dana, malo slatkih pa u krug Cak mi je ok da to za pocetak bude jedan/jedan, pa onda dva/jedan i tako redom. Jer svi mi mozemo jedan dan bez secera, a gde je jedan tu su i dva ![]() Meni je ideja da slatkise svedem na jednom nedeljno, jedan dan kad mi se jedu da jedem bez grize savesti, a ostalih da budem fina ![]() |
||
Posted on: 08.10.2012 04:42
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #1187 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
@Miro, tako i radim. Odlučila sam da izbacim slatko na nekoliko dana, koliko izdržim, pa pauza, pa ponovo i tako u krug. Znam da ne mogu skroz da ih izbacim, ali da ih jedem u minimalnim količinama, to mogu i težiću tome.
@Sanjalice, normalizacija odlično ide i danas mi je takođe i 3. dan kako ne jedem slatko, jedino u Nes kafi i salati od paprike (zimnica) ima nešto šećera, ali to je zanemarljivo... Danas: D: projica sa sirom, jogurt, kafa (250) U: jabuka (50), Nes 3u1 (75) R: pun tanjir boranije s piletinom, sir, salata, hleb (400) U: grožđe, kafa s mlekom (150) U: projica sa sirom, sir President 50g (250) V: baš razmišljam šta bih mogla, mada mi se jede ova boranija s piletinom, odlična je ...mmmmm... Ukupno: oko 1500-1600kcal FA: šetnja 30min i trčanje u povratku jer sam se smrzla i trkom se vratila kući ![]() |
||
Posted on: 08.10.2012 13:05
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #1188 |
|
|---|---|---|---|
|
Ne može odoleti a da ne svrati ovde
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Pozdrav Sweets veliko braaavo za tri dana bez slatkiša
znam kako ti to teško pada Vrlo lep jelovnik a i FA pogotovo deo sa trčanjem ![]() |
||
Posted on: 08.10.2012 14:01
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #1189 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
joj sestro moja po slabim kocnicama i jestivom grijehu hahaha... i ja isto kad pojedem nesto no no kao se razocaram pa samo dignem kocnice... jojjj... super sto se pridruzujes u detoksikaciji, ima uspona i padova ali iz ove perspektive mogu reci da ne pamtim kad sam pojela sladoled, pa ni onaj na tocenje... i iskreno ne vidim da sam nesto propustila, e taj mi stav treba i za lenje pite i sl slastice koje nazalost imam u kuci zbog djece i MM koji znaju za mjeru hahaha...
kisss |
||
Posted on: 09.10.2012 02:33
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #1190 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Sweets svaka cast!!!
Ponosna sam na tebe da znas!!! Bas mi je drago da si se pridruzila nasoj slatkoj druzini bez secera sad smo jos sladje Ma sve mozes, samo kad se resis! Bravo! Ja cu od sad da upisujem dane sa secerom, posto planiram da ih ne bude mnogo Nes i tursija nisu nista u odnosu na to kako smo i koliko secera unosile ranije. Samo napred i opusteno! ![]() |
||
Posted on: 09.10.2012 10:05
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #1191 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
ljudi savet -ujutro kasika meda i smanjice vam se potreba za slatkim preko dana
naravno med kupiti od pcelara a ne u supermarketu gde dodaju seceraaa i ko zna sta . i sweets totalno podrzava ideju da krenes na zumbu svidece ti se sigurno ![]() |
||
Posted on: 10.10.2012 01:10
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #1192 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Pa,dajte zene jeste vi zajedno negde otputovale? Neni rikno tiker,Ljilje nema 25 dana,tebe 21 pa se pitam sta se desava? Kam gi ti Slatkisu? Ajmo zene sad ce prolece
![]() |
|||
Posted on: 29.10.2012 00:52
|
||||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #1193 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Ne znam Miro sta se ovde desava, ali neka pustos je zavladala na forumu.
Nadam se da su otputovale Sweeeeets, gde si nestala?!?!?!?! |
||
Posted on: 29.10.2012 07:28
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #1194 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Cao Slatka, gde si ? kako si? ima li zime?
ili si u nekim toplijim krajevima bez interneta, brckas se,suncas,uzivas,evo vec 2 meseca ajd pa kad se vratis ceka te dnevnik na prvoj strani |
|||
Posted on: 02.12.2012 02:11
|
||||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #1195 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Dugo te nema, draga moja..bas bih volela da se javis da cujem kako si..kisssss
|
||
|
Posted on: 05.02.2013 11:37
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #1196 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Stvarno sam se iznenadila kad sam našla svoj dnevnik na prvoj strani!
![]() Hvala vam ženske što mislite na mene! Nisam ni ja vas zaboravila, al sam se lozinke jedva setila. ![]() Kod mene je bilo svega i svačega prethodnih meseci, i stresa, i gripa i lepih trenutaka, pa je tako i kilaža varirala, ali u granicama normale. Do NG sam imala 67kg, ali sam tokom januara vratila 3-4, pa ih od početka februara skidam. Dobro mi ide, jer se nešto promenilo, mnogo manje mi se jedu slatkiši, a i hleb. Jelovnik mi je potpuno drugačiji nego ranije, jer sam morala da ga prilagodim novim obavezama, pa sad imam jak doručak, neke užinice, a večera i ručak mi dođu jedno te isto. Evo današnjeg primera: D: omlet od 2 jaja sa suvim vratom, šolja jogurta, dijet hleb U: banana, 2 plazme i kafa R/V: 2 sarme, salata od cvekle, dijet hleb Možda kasnije pojedem malo sira sa cveklom. Ovako planiram da nastavim dok ne dođem do nekih optimalnih 60kg. Sve vas ljubim i kuckamo se. ![]() |
||
Posted on: 11.02.2013 14:02
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #1197 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Drago mi je da si se javila i jos draze da je sve pod kontrolom.
Dugo se druzimo ovde, istrajavamo na ovom putu sa manje ili vise oscilacija ali sve ide ka jednoj solidnoj stabilizaciji Zelim ti sto pre 60 pa da odrzavas jer smo taj zanat ispekli |
|||
Posted on: 14.02.2013 00:51
|
||||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #1198 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Miro, drago mi je što si aktivna i što nastavljamo borbu s kilogramima - do konačnog cilja!
Iako ne pišem redovno, samo da javim da vodim računa i super mi ide. Danas: D: ovsene pahuljice s mlekom, 7 badema i kašičicom meda U: maline i kupine, kafa R: goveđi gulaš (pun tanjir), kupus salata V: paradajz salata sa sirom i malo gulaša ![]() |
||
Posted on: 18.02.2013 14:05
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #1199 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Samo da se pohvalim kakav sam karakter i koliko sam ponosna na sebe.
Juče sam odolela iskušenjima kod brata, slavili su sve i svašta i imalo je hrane za izvoz: od pita i kiflica, preko 10 različitih salata, ketering službe, čorbe, ćuretine sa suvim šljivama, pečenja, 4 torte i kolača... KARAKTERNA SWEETS je jela ovako: D: ovsena kaša sa mlekom, 5 badema i kašičicom meda U: pomorandža i kafa R: kiflica, malo Ruske salate, kašika Mimoza salate, belo ćureće meso, vitaminska salata sa susamom i 1 manje parče torte Piće - voda. Ništa više! ![]() |
||
Posted on: 25.02.2013 04:04
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #1200 |
|
|---|---|---|---|
|
Ne može odoleti a da ne svrati ovde
![]()
From SA VAMA UZ KALORIJE NET
Group:
Registered Users ![]() |
cao sweets,
malo da te bacim na prvu stranu svaka cast na izgubljenom visku, i ja se nisam javljala neko vreme ali evo resih ponovo malo da se vratim i da vidim sta ima novo kod mojih starih drugara. pozz i javi se ![]() |
||
Posted on: 16.03.2013 13:06
|
|||
Top Previous Topic Next Topic
|
|

Topic options
Print Topic
Razgranat
Najnoviji prvi
nena32

Posetite Web sajt
. Ja jos nisam na tom levelu, to cu kad padnem ispod 80 ali mi se svidja moja ideja