Kalorije.Net Forum Index Dnevnik članova foruma Istina i samo ISTINA!
|
Browsing this Thread:
2 Anonymous Users
Bottom Previous Topic Next Topic |
|
| |
|
|---|
| Poster | Thread |
|---|
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #41 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Neobičan mi je spoj ribe i sira ...
|
||
Posted on: 11.09.2010 15:51
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #43 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Djkethrin dobro si to zapazila
Ja sam od onih sto sir mogu da jedu uz sve i svasta, a posto nisam kod kuce, probala sam sir u restoranu, al mi se nije svideo pa sam uzela ribu. A juce i danas mi bas fali sir... Navika je cudo! Sladjo ja se trudim da postujem neka osnovna pravila, da se kontrolisem... al vidi se da bez slatkog ne mogu, trebalo bi manje da jedem, al sta je tu je. Samo je bitno smanjiti, al ne izbaciti, jer ja ovako zivim vec godinu i po, a planiram da mi to postane najnormalnija stvar, jer ne bih prezivela da ponovo vratim kilograme (a desavalo mi se vec 3-4 puta da smrsam i sve vratim u narednih nekoliko meseci ). Pozzz |
||
Posted on: 11.09.2010 16:28
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #44 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Eeeheeej ljudi, palo je i merenje i pitam se da li je moguće?!
Od prošlog ponedeljka sam smršala 0.9kg. Pa to je skoro kilo!Sad imam 74.5 kg. Kolege mi kažu da mi se baš vidi, naročito u licu, a i pozadina mi je manja. Rekla sam im za forum, jer čini mi se otkad sam s vama da manje jedem, kao da me čeka strašni sud, ha, ha Doduše, poslednjih par dana nisam bila kod kuće, pa sam jela uglavnom ribu i piletinu jer ne znam kako po restoranima spremaju gotova jela (a osećam da ih zalivaju nekim masnoćama), a od danas se vraćam na kućnu varijantu Planirala sam i da zumbam... Auuu, pa uz vas ja ću do Nove godine spasti ispod 70kg. Ne pamtim kad sam zadnji put imala tu kilažu (valjda 2002.-2004. kad sam 2 puta držala UN dijetu) Hvala na podršci i idemo dalje!!! ![]() |
||
Posted on: 13.09.2010 03:49
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #45 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Odlično, sweets, go, go for it, girl
![]() |
||
Posted on: 13.09.2010 04:10
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #46 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Bravo! odlično
danas nam je svima izgleda dobar dan, samo idem po dnevnicima i čestitam ljudima na minusu hehe super tebi to ide, kila u tjedan dan je odličan rezultat! jooj i ja se još ne mogu naviknut da svoju šesticu na vagi jer isto nisam imala manje od 70kg nekih pet godina - sve mi čudno sad hehe sretno dalje, pišemo se, nadam se da će i tvoja šestica uskoro, pozz ![]() |
||
Posted on: 13.09.2010 07:39
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #47 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Sweety, bas super.
Nisam procitala celi dnevnik, ali kako vidim skinula si 20kg, svaka cast! |
||
Posted on: 13.09.2010 08:27
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #48 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Hvala ljudi na čestitkama! Uz vas je mnogo lakše.
Žao mi je što se nisam u junu prijavila kad sam našla ovaj forum, jer podrška i razgovor s ljudima koji imaju isti problem mnogo znače (ali i sa onim forumašima koji nemaju problem sa gojaznošću, ali imaju odlične savete, kao FitnessS ) Veki, drago mi je što si se javila. Gledala sam tvoj dnevnik, ako se ne varam ti si na UN dijeti, ja sam je 2 puta držala i dala je super rezultate, pa ako zafali neka ideja-TU SAM! Da, skinula sam 20 kg, al planiram bar još 10, al ovog puta, sigurna sam, lakše i brže uz vas. ![]() Kiss |
||
Posted on: 13.09.2010 09:51
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #49 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
Do Nove godine ispod 70? Spadas nego sta, mada sam sigurna da ces ako nastavis ovako da spadnes i malo vise od toga :).
|
||
|
Posted on: 13.09.2010 11:48
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #50 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
FitnessS, ako ti tako kažeš - onda ti ja verujem! Mada ne treba zaboraviti da ide sezona slava, preslava, jesenjih svadbi... i svih čudesa sa ždranjem i krkanjem
Ali, nadam se da sam se jednom za svagda opametila! Sve to traje jedan dan i tad jedem kao sav normalan svet, a ne držim dijetu. Ranije sam za te prilike uvek bila na "dijeti", pa su ljudi mislili da jadna imam hormonalni poremećaj, jer nikad ništa ne jedem, a ja jedem krišom, noću, kad me niko ne vidi. Strašno!Ali, opet računam da je skidati 2kg mesečno krajnje realno (sa svim tim krkanlucima), tako da bi za Novu godinu možda mogla da obučem i neku haljinicu, za promenu (godinama nosim crno, zakopčano do grla, ko da sam u ronilačkom odelu, haos)Pozzz |
||
Posted on: 13.09.2010 14:59
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #51 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
ha ha ronilacko odjelo... upravo sam na to pomislila veceras kad sam za setnju spremila crnu majicu (koja bi jednog dana trebalo da bude haljinica) i pantalone... sve sam to razbila sa rozom torbom... da sebi ne bih licila na ronioca ha ha!
Cestitam na minusu! Pozzz |
||
Posted on: 13.09.2010 15:20
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #52 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Hvala Neno i dobra ti je ideja! U buduće kad se ucrnim, obavezno ću da nabacim neki detalj u pink ili crvenoj boji, čisto da ne izgledam kao tuljan
![]() |
||
Posted on: 13.09.2010 15:23
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #53 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Daaa ja i kad sam najvitkija bila (67 kg zahvaljujuci ovom forumu i prije ostavljanja cigareta pa ove trudnoce) sam nosila i sad nosim crvene, ljubicaste, pink, zute i zelene: cipele, marame, torbe, detalje za kosu!
Vrlo je efektnoi sa crnom garderobom, Jos bolje stoji kad si mrsaviji al ni na ove kile nije lose! Pozzz |
||
Posted on: 13.09.2010 16:05
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #54 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Danas sam nešto utanjila s klopom, ni sama ne znam šta mi je, ceo dan me boli glava, posla nikad više... Moja mama pravi džem i to džem od šljiva i u njega stavlja rum i čokoladu. Javlja mi se da ću to sutra doručkovati, ako ne napastvujem šerpu u toku noći
D: zemička, 25g paštete od tunjevine, 150ml jogurta (225) U: 6-7 badema, kafa (150) R: boranija, salata (paradajz, krastavac, paprika), 50g hleba (350) U: 200g šljiva (75), kasnije kafa i musli bar (125) U: tost, sir sa semenkama (200) V: parče junetine na malo ulja, salata, 50g hleba (oko 300-350) Planiram da popijem Jacobs i valjalo bi još nešto...ali ne džem! FA - šetnja, 2 puta po 45 min. |
||
Posted on: 14.09.2010 13:45
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #55 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Nadam se da ne prekidam u napastvovanju džema u kuhinji xexexxex verujem ja da ćeš ti istrajati iskušenju
Odličan jelovnik , vrlo inspirativan Podsetila si me da malo grickam bademe i semenkice za užinu do 30 gr ... |
||
Posted on: 14.09.2010 15:07
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #56 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Ha, ha, malo je falilo... Ali sam zato ustala u 7h da doručkujem (nikad ranije), a oči ovolike
Pojela sam 3 kašičice, nije strašno s obzirom da sam izračunala da 100g ima oko 170kcal (stavlja se svega 300g šećera na 1kg šljiva), ali ima samo jedan problem...KAKO PRESTATI?! Bademi, lešnici... su super za užinu, a našla sam i musli bar za koji si mi ti rekla i odličan je. Ima i Corny big koji je FitnessS spomenula, ali za mene je on too big! (a nigde na njemu ne piše koliko ima kcal) Pozzz ![]() |
||
Posted on: 15.09.2010 05:57
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #57 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
hehehe..jao sweets kome od tebe...cestitam na minusu.:***...ja jedem dzem od sljiva 2 kriske za dorucak...sta hvali njemu??nije dobar?
![]() |
|||
Posted on: 15.09.2010 07:10
|
||||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #58 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
Sweets ti si definitivno moja inspiracija od danas. Nisam stigla ranije da procitam tvoj dnevnik i ako je kratak ali sad kad sam procitala ostala sam bez teksta. Svaka cast na istrajnosti i na skinutih 20 kg, naravno da ne zaboravim skorasnji 1kg manje. Samo napred
![]() |
||
Posted on: 15.09.2010 07:24
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #59 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Crnkice ništa ne fali džemu, već mojoj glavi što ne umem da stanem kad su slatkiši u pitanju!
Sve u malim količinama je dozvoljeno, samo umereno, umereno... Tanjuška, mi smo jedni drugima inspiracija i to je najbolja stvar na ovom forumu! Mene svačiji uspeh stimuliše i daje mi snage da idem dalje. Kad sam u martu 2009. videla da sam na korak od 100-ke, bilo mi je jako loše, čak 10 dana nisam ni išla na posao, bukvalno nisam izlazila iz kuće, a proleće je bilo na pomolu... Morala sam da se saberem, da vidim šta ću sa sobom (instant dijete nisu dolazile u obzir, jer nikad nisam uspela da očuvam kilažu) ili da se pomirim da ću i zimi i leti nositi skafander I tako, rešila sam da brojim kcal i da promenim životnu filozofiju! Kad sam ja uspela - može svako! Tu smo da se savetujemo, podržavamo, ne dozvolimo jedni drugima da klonemo... Zajedno je lakše!!! ![]() |
||
Posted on: 15.09.2010 07:42
|
|||
|
Re: Istina i samo ISTINA! | #60 |
|
|---|---|---|---|
|
Ne može odoleti a da ne svrati ovde
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
sweets,odlican si rezultat postigla do sada..svaka cast
sretno do krajnjeg cilja..mozemo mi to ![]() |
||
Posted on: 15.09.2010 08:57
|
|||
Top Previous Topic Next Topic
|
|

Topic options
Print Topic
Razgranat
Najnoviji prvi
djkethrin

Ja sam od onih sto sir mogu da jedu uz sve i svasta, a posto nisam kod kuce, probala sam sir u restoranu, al mi se nije svideo pa sam uzela ribu. A juce i danas mi bas fali sir... Navika je cudo!
). 
Doduše, poslednjih par dana nisam bila kod kuće, pa sam jela uglavnom ribu i piletinu jer ne znam kako po restoranima spremaju gotova jela (a osećam da ih zalivaju nekim masnoćama), a od danas se vraćam na kućnu varijantu 

Strašno!
Pojela sam 3 kašičice, nije strašno s obzirom da sam izračunala da 100g ima oko 170kcal (stavlja se svega 300g šećera na 1kg šljiva), ali ima samo jedan problem...KAKO PRESTATI?!
Posetite Web sajt