Registrujte nalog na Kalorije.Net!    Prijava

Glavni meni
Novi članovi
Danilo 17.05.2013
Sharmantna 10.05.2013
FatmirK 10.05.2013
shaban007 02.05.2013
Irena995 29.04.2013
jovana44 28.04.2013
banjogm 23.04.2013
saskap 16.04.2013
deva 15.04.2013
IVAN983 15.04.2013

Kalorije.Net Forum Index
   Dnevnik članova foruma
  ovaj put ce biti drugacije!

Browsing this Thread:   1 Anonymous Users

Bottom   Previous Topic   Next Topic
<1...8910111213>
Poster Thread
  •  coffee_fan
      coffee_fan
Re: ovaj put ce biti drugacije!
Redovni posetilac
From
Group:
Registered Users
67.5 ali danas se krece na treninge :)))
wish me luck !

Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
Posted on: 19.02.2013 10:36
Create PDF from Post Print
Skoro i da ne ide kući
From
Group:
Registered Users
Cao Coffe, prvo da ti se zahvalim na javljanju i pracenju mog 'stanja' a drugo da proverim kako je kod tebe?
Dakle, treniras? Zadovoljna sobom ?
I wish you luck

visina 174cm, III cilj - 75kg, BMR-1620kcal
Posted on: 04.03.2013 13:21
  •  coffee_fan
      coffee_fan
Redovni posetilac
From
Group:
Registered Users
pa eto azurirala sam i ticker napokon, bese malo depresivno gledati svaki put kad dodjem na ovaj forum da sam imala 63 a sad 67 ..
ali neka poznavajuci sebe samu moglo je biti puno gore
pocela sam da treniram od prosle nedelje danas bila na zumbi takodje,
ne drzim se bas skroz pravila zdrave i dijetalne ishrane ali smanjujem i izbacujem hleb kad nije potreban i slatkise i trudim se najbolje sto mogu. samo se vazem svaki dan i skontala sam da to nikako ne valja, sled vaganje je u petak pa da vidimo

Ko se bori, taj može i izgubiti, ali ko se ne bori, taj je već izgubio. (Bertold Breht)
Posted on: 04.03.2013 16:00
  •  coffee_fan
      coffee_fan
Redovni posetilac
From
Group:
Registered Users
za promenu da napisem nekad i neki jelovnik
d: snita i po hleba sa maslacem i marmeladom, odnosno 10g maslaca i 20g marmelade, caj(kafa ujutro obv )
r: cufta mesa sa sosom i testenina, kupus salata , bez hleba
u: jabuka, kafa
v: kukuruzni stapic i jogurt

veceras zumba :)
juce sam malo vise jela, mislim 'normalno' ali nisam trenirala uvece :/ u petak se merim .

Posted on: 06.03.2013 09:50
  •  coffee_fan
      coffee_fan
Redovni posetilac
From
Group:
Registered Users
66.2
ali necu da menjam ticker jer sam sinoc bila u sauni pa je mozda i dodatni gubitak tecnosti, sled petak se ponovo merim pa pomeram ticker nadam se da ce do onda biti oko 65.5
danas ce biti brljanja jer idem kod drugarice na rodjendan a bice neke divne kuglice za narandzom i mlevenim keksom, mozda tortu i preskocim ali od ovih kuglica ima da pojedem bar tri :))
ali cu se truditi da sutra i prekosutra pazim iako cu biti kod kuce a tamo uvek brljam bar malo . zato sled vikend ostajem u NS

Posted on: 07.03.2013 23:17
  •  coffee_fan
      coffee_fan
Redovni posetilac
From
Group:
Registered Users
65.6 :))
jeej
happy happy :)
a realno ni ne jedem mnogo drugacije, dobro ne prezderavam se i ne jedem svaki drugi dan kroasan sa virslom i svaki dan cokolade bar malo, i po dve snite hleba uz obrok ali pored toga i dalje jedem u menzi i redovno i doruckujem i veceram. smanjila hleb i slatkise i odvikavam se od peciva i treniram naravno

Posted on: 14.03.2013 00:56
  •  sandrita
      sandrita
Slučajni prolaznik
From
Group:
Registered Users
Menjaj tiker, sta cekas?
Ja jedva cekam da ugledam 65, jer se vrtim 15 dana na ovih 66, dodje do 66,1 pa se penje na gore
Nastavi tako, odlicno ti ide, super je sto nisi ni na kakvom posebnom rezimu..
Posted on: 14.03.2013 06:37
  •  coffee_fan
      coffee_fan
Redovni posetilac
From
Group:
Registered Users
ne bih izdrzala na nekom posebnom rezimu ovako kad zgresim nije toliki problem :)
i meni obicno stane oko 65 tu mi je najteze da idem gore ili dole.
ali odredila sam da sled petak hocu da vidim 64.9

Posted on: 14.03.2013 08:59
  •  Hata
      Hata
Ne previše stidljiv/a za razgovor
From
Group:
Registered Users
Podrzavam te i pratim :)

Posted on: 14.03.2013 17:55
  •  Lubenicaaa
      Lubenicaaa
From
Group:
Registered Users
Coffee, samo da timahnem i cestitam na minusu. Super je sto se ne odrices nicega posebno, a kilice ipak idu dole Pratim te...

Posted on: 18.03.2013 04:48
  •  nikolaja
      nikolaja
Ne može odoleti a da ne svrati ovde
From SA VAMA UZ KALORIJE NET
Group:
Registered Users
cao coffe fan,

hvala na podrsci, vidim kod tebe je sve pod kontrolom i polako stizes do svog cilja.

i ja vecito imam te zastoje koji su tako deprimirajuci

za ovaj poslednji mi je bas trebalo puno vremena, a obicno izgubim volju pa onda sve iz pocetka, verovatno i sama znas kako je.

ne daj se,

kuckamo se

ljubim

prvi cilj 79.00

drugi cilj 75.00

krajnji cilj 67.00
Posted on: 18.03.2013 18:53
  •  coffee_fan
      coffee_fan
Redovni posetilac
From
Group:
Registered Users
hvala ljudi sto me pratite i podrzavate,znaci mnogo :***
sve je manje-vise ok, nekad malo preteram u kolicini, jbg navike ali se trudim da redovno treniram, danas odmor ali sutra opet zumba pa sauna merim se u petak

Posted on: 19.03.2013 13:16
  •  Xelen
      Xelen
Skoro i da ne ide kući
From
Group:
Registered Users
Divne vesti ovde kod tebe. Prosto zracis :) Jedva cekamo merenje! Zumba + sauna, gde ces bolje. Samo napred do cilja curo :-*
Pocetni cilj: 70 kg --> Ispunjen 17.02.2009.
Krajnji cilj: 57kg

Posted on: 20.03.2013 14:55
  •  coffee_fan
      coffee_fan
Redovni posetilac
From
Group:
Registered Users
danas nisam bas najbolje volje.. juce bila na pilatesu i danas me uzasno bole ruke i prsa, pri ma kakvom pokretu i guranju otvaranju tegle i slicno.. ceo dan sam bila na faxu i onda kao veceracu ranije pa idem na step aerobik jer ono razmisljam svakako se tamo radi nogama. mada naravno koriste se i ruke.. a mene su vec jako bolele od samog presvlacenje , toliko da sam pomislila da ce mi puci neki misic..
ali eto kad forsiram sebe.. jer zelim da brzo smrsam a ne mogu toliko da smanjim ishranu da bih to mogla bez treninga i onda pored gomile obaveza za fax i predavanja i svega skoro svako vece kad mogu jurim na neki trening i zato sam i uvek iscrpljena.
pored toga sto zbog bola nisam mogla sve da radim negde na pola treninga mi se slosilo pa sam na kraju odlucila da izadjem da se ne mucim vise. otisla u saunu, istusirala se, dosla u dom, razmisljajuci zasto bas ja moram imati problema sa tezinom i zamisljajuci sta bih sve mogla da jedem bas sad.. sirko bi mi npr super legao.. ili 7 days kroasan. ili palacinka,ili euroblok koji btw cuvam vec vise od nedelju dana u torbi, dobila sam ga u menzi. ili bar sendvic neki mali. ili samo pavlake i hleba.
zadovoljila sam se sa 30ak grama badema mozda malo vise i bananom. iako mi zeludac nije sasvim zadovoljan time stvarno cu se potruditi da ne jedem vise.
bas sam se smorila a tezina je krenula brzo dole a sad zastoj nedelju dana. juce je bilo 65, jutros 65.3 rekla sam da se necu meriti svakog jutra al kad je jace od mene.. makar da vidim tu cetvorkicu vec i bicu srecnija..

Posted on: 22.03.2013 14:11
Skoro i da ne ide kući
From
Group:
Registered Users
Coffe Draga, bilo bi dobro da se posmatras kao da gledas film,bez da se osudjujes,bez da se negativno vezujes za nesto sto je proslo i ne mozes da promenis. Samo se posmatraj i uocices svoje okidace.

Svima su nam date prepreke, treba da smo zahvalni jer uklanjajuci ih imamo sansu o sebi mnogo da naucimo i napredujemo

Hajde ovako da vezbanje prebacis i na druge frontove a ne samo fizicki, probaj za pocetak da vezbas volju i ne stajes na vagu cesce od 1x nedeljno, takodje da otpustis ocekivanja da u tom i tom roku smrsas toliko i toliko jer to ne ide tako-mi nismo gospodari , stvari dolaze onako kako one hoce nase je samo da umereno radimo na sto vise frontova i uzivamo u sebi i sa sobom

Dakle,nije samo ishrana ono na sta treba da se fokusiramo ima tu puno sitnih stvari koje nas ometaju i snagu nam crpe.

Moj saveti su:

1.na vagu ne cesce od 1x nedeljno

2.otpusti ocekivanja

Srecno!

visina 174cm, III cilj - 75kg, BMR-1620kcal
Posted on: 23.03.2013 00:51
  •  Lubenicaaa
      Lubenicaaa
From
Group:
Registered Users
Coffee, u potpunosti te razumem, ali kao sto kaze Mirandinja to su prepreke koje kad savladamo cine da se osecamo mnogo bolje... Uspeces, ne ocajavaj, mozda ti se jednostavno sve skupilo pa sad tako razmisljas ali gledaj stvari pozitivno i krenuce kilice

Posted on: 23.03.2013 02:58
  •  Xelen
      Xelen
Skoro i da ne ide kući
From
Group:
Registered Users
Znam kako je... Ja sam isto tako zavisnik od vage veliki... Ali eto, mogu da kazem da jedan period od jedno 8 meseci kad je nisam imala u stanu drzala sam se na 60-62kg...

Eto merim se tri dana za redom, disciplinovana sam 100%, vaga svako jutro prikazuje 63.6kg... Deprimira to, ali ja eto znam iz iskustva da ako ovako nastavim sledece nedelje cu videti 62, pa one tamo 61... To stoji, stoji, pa se onda samo sunovrati na dole.

Ti se drzi tvog rezima i nema zime. Odolela si cokoladici, zamenila je vocem, bravom za tebe!

Uz tebe smooo, ne razmisljaj o tome sta bi mogla da jedes, nego o tome sta ces lepo kupiti od letnje odece kad dodjes do cilja :-*

Ljubim te

Posted on: 23.03.2013 06:15
  •  coffee_fan
      coffee_fan
Redovni posetilac
From
Group:
Registered Users
hvala ljudi sto me citate i podrzavate!
samo eto juce sam malo pala u depru jer me i druge neke stvari nerviraju i sama sam u sobi vec nedelju dana, cimerka mi nije tu.. i pocinju ispiti uskoro a sad jos i ovo..
juce sam jos dovrsila one bademe sto su mi ostali popila caj i isla da spavam.
nisam nesto najbolje spavala pa sam i sad popodne malo zadremala. a kad spavam popodne posle budem komirana a moram da ucim .
danas ne idem na trening ne mogu da se mucim, a sutra ne mogu jer idem an rodjendan. ici cu ranije u menzu oko 11- to ce mi biti dorucak i rucak pa cu na rodjendanu pojesti malo parce torte ili koji kolacic zavisi sta bude i necu vecerati .

Miro u pravu si, ja sve to znam kad treba da delim drugima savet ali u sopstvenom slucaju .. problem je sto zivim u domu i sto cimerka ima vagu pa svako jutro cim ustanem odmah je vidim.
ali trudicu se da ne postavljam sebi ciljeve nego samo da nastavim normalno da jedem i polako..
jer kad bolje razmislim pre dve godine u ovo vreme, a i pre god dana, sam pocinjala sa 72 a sad sam bar na 65 .
ah razmisljam itekako o novoj odeci, pogotov sto uvek mi je frka kad moram kupiti farmerke jer naravno svuda ne drze bas vece brojeve a meni je jaka guza pa ne mogu naci skoro nikad i nerviram se i onda uvek kazem sebi kad skinem par kila idem da kupim farke. bice bolje samo da me prodju ove obaveze .. koliko se nerviram dobro sto izdrzim da ne brljam- mngoo mislim, kad sam ustala imala sam zelju za slatkim ali sam uzela samo kockicu crne cokolade- one schogeten ili kako vec.

Posted on: 23.03.2013 11:21
  •  coffee_fan
      coffee_fan
Redovni posetilac
From
Group:
Registered Users
64.9 eto cetvorkice
morala sam jutros da se izmerim ali sad necu do cetvrtka , odnosno truuudicu se bice malo tesko jer svako jutro cim se probudim vidim vagu , i zove me xD

Posted on: 24.03.2013 02:06
  •  Xelen
      Xelen
Skoro i da ne ide kući
From
Group:
Registered Users
Cestitamo i tebi na minusuuu :-* Divnooo. Tu smo, i niko da nije otisao dok ne dodje do cilja!!!! Inace ja dolazim da vas isprasim sve

Samo tako nastavi, i veruj mi, menza bas znaci,i ja sam zivela u domu i umesto da sam tad lepo jela samo tri obroka u menzi u normalno vreme, ja sam samo rucala tamo a za druge obroke obilazila pekare... I tad sam mogla da imam dobru liniju bez mucenja sta cu da jedem... Jer to je izbalansirana ishrana, jos mozes da biras sta bi jela, i ne moras da razmisljas sta da spremis... Ima to puno svojih prednosti, iskoristi to.

Ljubim :-*

Posted on: 24.03.2013 14:34
 Top   Previous Topic   Next Topic
<1...8910111213>

Prijava
Korisničko ime:

Lozinka:

Izgubili lozinku?

Registrujte se sada!
Pretraga sajta

PRETRAGA SAJTA:

Text Links
Ko je trenutno aktivan?
16 korisnika je aktivno (14 korisnika pregleda sajt Forum)

Članovi: 0
Gosti: 16

više...

Design by 7dana.com