Registrujte nalog na Kalorije.Net!    Prijava

Glavni meni
Novi članovi
Danilo 17.05.2013
Sharmantna 10.05.2013
FatmirK 10.05.2013
shaban007 02.05.2013
Irena995 29.04.2013
jovana44 28.04.2013
banjogm 23.04.2013
saskap 16.04.2013
deva 15.04.2013
IVAN983 15.04.2013

Kalorije.Net Forum Index
   Dnevnik članova foruma
  Juce je proslost, a danas radim za bolje sutra!

Browsing this Thread:   1 Anonymous Users

Bottom   Previous Topic   Next Topic
<123456...15>
Poster Thread
  •  lave024
      lave024
Re: Juce je proslost, a danas radim za bolje sutra!
Ne može odoleti a da ne svrati ovde
From
Group:
Registered Users
Ja kad sam gladna onda se nalijem vode a prije toga pojedem jabuku hahaha upali
A sinoc kad sam dosla kuci sa posla i gym-a mama je pravila placacinke i da bi odolila tim palacincima jer je tu bio i cipiripi i plazma onda sam nasula solju mlijeka i stavila 1 kas. krasa pa zamisljala okus palacinki, i zamisli upalilo je.

Posted on: 31.01.2012 10:20
Create PDF from Post Print
Redovni posetilac
From
Group:
Registered Users
Ah ti trikovi kako zavarati iskusnog prozdrljivca, ja se ponekad zezam ko Homer, kad kaze stomaku "strpljenja ljubimce moj"
Eto malo se zalim jer nisam imala tih napada gladi ovih dana, i ja se zavaravam vodom ili cajem ili bezanjem sto dalje od hrane, cim je na dohvat ruke postoji opasnost da zavrsi u ustima
Nista od mog kuvanja danas, nisam stigla od obaveza al za sutra sam rezervisala mamu za kuvanje, inace ce mi nici zecije usi od sargarepe
Dorucak tost, omlet od 2 jajeta i kiselo mleko
do rucka sam pregladnela, rucala skoro u 6, pojela sam nekih 20-30gr badema pre i cim sam se dohvatila prilike skuvala makarone sa sirom, nije najsrecniji izbor al bi mi najbrzi, pa na trening
vecera pileci batak, pohovana paprika, kiselo mleko

Divna ideja za letnje haljinice, kad sam mogla da ih nosim ja se furala u trenerke ko decak, a sad kad bi ih tako rado nosila ne mogu, tj ovde bre nema nista lepo skoro da se kupi od garderobe, mi debeli u satorsko krilo da se uvijemo!

Posted on: 31.01.2012 14:25
  •  boni86
      boni86
Slučajni prolaznik
From
Group:
Registered Users
U zavesu draga u zavesu. Izvinjavam se na upadu, s neba pa u rebra. E, rebarca...mmm... Salim se. Lave, mama te bas provocira, mislim da bi trebalo da sklanja poslastice domace radinosti kad si ti prisutna. Bar sam ja lakoma na njih, na krofne, kolace, palacinke... Zato mojima nista ne pravim. Ako im se jede, pravac poslasticarnica! Nemoj da mi slucajno zamirisu na vanilu i jagode! Niti zelim da znam sta su jeli. Ok, skoro sam im pravila krempitu. I morala sam da probam. Eh...

Posted on: 31.01.2012 15:55
Redovni posetilac
From
Group:
Registered Users
Boni bre nasi smo, slobodna si da upadnes kad god pozelis, u pravu si, na leto je zavesa prikladnija, dok je satorsko krilo vise za kolekciju jesen/zima jeste bas iskusenje kad ti se tako nesto slasno vrzma po kuci, ja nemam toliko taj problem posto uglavnom ja pravim kolace, a posto je poslasticar u strajku(gladju ) nema ni poslastica a industrijske zaobilazim kako umem, nekad sebi ispunim zelju (kao danas) al pazim na kolicinu.
Raport:
dorucak - pola konzerve tune, 2 tosta, kiselo mleko
rucak - kuvani kupus sa govedinom (posle cega sam otkrila da to varim uzasno lose, cini mi se da ga jos nisam ni svarila)
uzina - kruska, 1 mench melow (slatkis, cini mi se 71 kal po komadu)
vecera - govedji gulas (u prevodu samo meso u sosu) sa kiselim mlekom
2 slatke kafe

Posted on: 01.02.2012 16:12
  •  boni86
      boni86
Slučajni prolaznik
From
Group:
Registered Users
E o tome govorim kuvani kupus, kao stena na zeludac. Kao da oksidira pri kuvanju. Probaj varijantu musake sa kupusom, bolje se vari. Mene dokusurio pasulj, ali u mnogo manjoj meri nego ranije.

Posted on: 01.02.2012 16:26
Redovni posetilac
From
Group:
Registered Users
Ne znam sta mu se desi ali bas je tesko za varenje, ne secam se da sam to primetila ranije, doduse nisam ga ni tako cesto jela. Boze kako li prezivljavaju oni na kupus dijeti! A npr skoro sam jela podvarak i nije bilo problema, ispade kupus povrcka cudnovata

Posted on: 01.02.2012 16:56
From
Group:
Registered Users
uf, meni podvarak tesko pada... a kuvani kupus naprosto obozavam! pretpostavljam da to zavisi od osobe do osobe :)

Never underestimate your power to change yourself.
Posted on: 01.02.2012 23:18
  •  Lajka
      Lajka
Slučajni prolaznik
From
Group:
Registered Users
Hahaha. Meni kupus odlično leži, kao i sve od povrća. Po tome sam čudak. Ali, zato ne znam da li bih ovčetinu mogla da jedem.

Dok je zima, nemamo mnogo izbora. Jedva čekam leto, paprike i tikvice.

I stvarno ne znam kako izdržavaju oni na kupus dijeti, limun dijeti, banana dijeti. Ne verujem da bih izdržala više od tri dana.

Je l' voliš brokoli?
Posted on: 02.02.2012 09:42
Redovni posetilac
From
Group:
Registered Users
Brokoli fuj! Mada sam ja u slicnom odnosu sa vecinom povrca, al se teram da ga jedem, nisam se navikla na te ukuse kad je trebalo pa sad moram na silu. Pa nekad nesto zamaskiram malo po malo se navikavam. Do sad me niko nije mogao videti da jedem sirovu sargarepu, ili grilovane tikvice (ni pohovane nisam jela a kamoli ovako klot hehe) i sl. Sto se kupusa tice, ja npr podvarak ne volim, ali sam se naterala da ga jedem i bilo sve ok, kuvani kupus volim i bi sacuvaj Boze za varenje, ne znam sto. A takve dijete bi zakonom trebalo zabraniti!
jelovnik kaze
dorucak ovsene pahuljice sa kandiranim vocem (tako ih zasladim) sa mlekom naravno
rucak govedji gulas sa integralnim makaronama
uzina pola banane, pola stanglice cokolade za kuvanje (45% kakaoa)
vecera pileci batak, rendana sargarepa
A ujutro druzenje sa vagom!

Posted on: 02.02.2012 16:26
  •  kokolo
      kokolo
From
Group:
Registered Users
Brokoli je fuj ali je idealan za skidanje kilograma. Iz statusa fuj kod mene je postao omiljeno povrce kad sam videle efekte. Doduse ja ga jedem sa zelenom ljutom papricicom (zalucenom i sa malo belog luka) koliko da mu popravim ukus .

Posted on: 03.02.2012 03:09
Redovni posetilac
From
Group:
Registered Users
Ma moracu i na njega nekako da se naviknem, imate li neki dobar recept, kako da ga spremim, a da ga na kraju i pojedem!? Posto sam jednom imala pokusaj spremanja neke krem corbe od brokola koju sam na kraju liznula i bacila, ni moja mama koja voli povrce nije htela da je jede hehehe ja sam za sve okrivila brokoli, a ne moje umece u kuvanju!
Vaganje od jutros 111.6 Inace, nisam vam rekla sta me je gurnulo preko startne linije za dijetu, kad sam pred Bozic kupila digitalnu vagu (sa sve onim meri masti, vodu, misice itd) izvagala se i videla svoju pravu tezinu, posto je ona stara, obicna, lagala za vise od 5 kg! Sad mogu svaki gram da pratim, ali sa njom bas zbog toga se ne treba precesto meriti, jer nam varira tezina pa da se ne demoralises. Meni je za sad dovoljno 1 nedeljno, mada mi trener govori da zaboravim na vagu, gde to da zaboravim BRE!? Lepo mi se smanjuju masnoce, povecavaju se misici, odlicno!
Nervira me sad ovo vreme uzasno, sinoc sam isla na trening, nekako uspela da dodjem kuci, al veceras nema sanse da idem ako necu da ostanem zavejana negde na pola puta moracu da se aktiviram kod kuce bar koliko toliko, ciscenje snega ce bar pomoci u tome.
Dorucak 2 tosta, 3 nareska sunke, 20gr feta siram, kiselo mleko

Posted on: 03.02.2012 05:42
Redovni posetilac
From
Group:
Registered Users
WOW sad sam primetila kad sam promenila tiker da mi je BMI pao ispod 40, nisam vise extremnaaaaaaaaaaaaaa! Uraaaaaaa!

Posted on: 03.02.2012 05:44
  •  boni86
      boni86
Slučajni prolaznik
From
Group:
Registered Users
E evo je jos jedna Pirocanka koja voli papriku i tikvice. Pozdrav Lajka. Lio, supeeer! Jesi probala da jedes mekinje sa jogurtom, mozes jesti koliko hoces ali je obavezna voda, da nabubre u zelucu, napune ga do cepa. Kad smo kod ekstrema, najekstremnija dijeta koju sam drzala, a nisam imala nekih problema sa kg (dijeta s umisljajem) je jedno jaje i paradajz za ceo dan ?!? Ili samo jogurt i korn fleks. 2 nedelje. Dogurala do 56kg vise musko nego zensko.

Posted on: 03.02.2012 14:16
  •  kruskasta
      kruskasta
Redovni posetilac
From
Group:
Registered Users
Cestitke na skinutim kilogramcicima!!!

Sto se brokolija tice,ja sam to cudo prvi put u zivotu videla sa 23 godine i nije da mi se dopao,ali je cudo koliko je zdrav.Evo sta sam ja juce spremala-skuvam aparce junetine u vodi,pa to izvadila,stavila kocku za supu i ubacila onu zaledjenu carsku mesavinu-karfiol,brokoli i sargarepa.Da bih to uvalila deci,stapicastim mikserom sam sve skasila i ubacila malo pavlake i tako smo svi ruckali zdravo.Inace,kod mene u kuci przeno i peceno ne prolazi,deca mala,to nece da jedu,pa samo neke corbuljake kuvam.

Imas jos jedan recept sa brokolijem i karfiolom.Prokuvas ih kratko,pa napravis sos u tiganju-malo mleka,brasna,ja stavim mlevenog belog luka,mozes susam ili tahan,kap ulja (moze maslinovo) i onda time prelijes brokoli i karfiol koje si stavila u tepsiju i zapeces.E,da,moze tu i jaje da se umuti.Sad ne znam koliko tu kalorija ima,ali nesto moze da se skrese,sigurno.Bas lepo bude.

Valjda cu do leta liciti na sebe...
Posted on: 03.02.2012 14:27
Redovni posetilac
From
Group:
Registered Users
Hvala na receptima kruskice, iskombinovacu nesto. Ovih dana se vucem po kuci sa knjigom, dala jedan ispit sad spremam drugi, i tako mi bilo kakvo kuvanje dodje kao gubljenje vremena, totalno bezveze, a gledala bih i tv shop samo da ne ucim hehehe uzas! A inace bih mogla da spremam kolaca kao za poslasticarnicu da mi ne bude tesko, al kuvanje drugih stvari vec mi nije zadovoljstvo, tj retko je. Elem, raport od juce
rucak - 1 srednji krompir (pecen u celo, sa ljuskom, u foliji) i govedja snicla u sosu
uzina- pomorandza 6-7 badema, 20 gr suncokreta
vecera- dva parceta pite od bundeve (sto znaci slatko) ne bas najbolje ali tesim se bundeva je zdrava, malo raznovrsnosti itd
Danas dorucak 2 przenice, kiselo mleko
Nisam odgovorila Boni, nisam probala da jedem mekinje, videcu da uzmem pa ponekad i to da ubacim. Kod extremnih dijeta moja najextremnija je bila da nisam jela NISTA 3 dana! I to mi je lekar, nazacu ga kretenom, preporucio, propagira covek gladovanje od 40 dana i ishranu presnom hranom. Nije mi bilo toliko strasno, pila nezasladjene cajeve i vodu u velikoj kolicini ali su moji digli frku, i u pravu su, da kolabiram negde, da udarim glavom nezgodno i cao! I prestala sam kad mi je to doslo do mozga. Sva sreca!
Apsolutno to nije nacin, ne znam u kakvom slucaju bi to bilo medicinski opravdano, ali bi onda covek morao da bude pod stalnim lekarskim nadzorom i u krevetu.

Posted on: 04.02.2012 07:43
  •  boni86
      boni86
Slučajni prolaznik
From
Group:
Registered Users
Lio, ne znam koji je fax zavrsio taj tvoj dr. Ocigledno je pomesao Brojsovu totalnu terapiju sa nekom svojom iz konteksta izvucenom terapijom. Brojs jeste gladovanje 40dana sa odabranim cajevima, ali tu je glavna stvar - sok od cvekle, krompira celera i jos par stvari (zaboravila sam) koji hrani organizam u minimumu. Ne preporucuje se svakome i pre svega je za obolele od tumora, kancera. Po teoriji, kad telo iscrpe zadnje gorivo, pocinje kao izvor energije da koristi bespotrebne stvari u organizmu da bi opstalo, tumore, salo, celulit, trudeci se da sacuva vitalne organe. Naravno lezanje je obavezno. Mozes ti to na manje ekstreman nacin.

Posted on: 04.02.2012 09:14
  •  Lajka
      Lajka
Slučajni prolaznik
From
Group:
Registered Users
Čestitam! Dobro napreduješ.

Četrdesetodnevno gladovanje... Ju, daleko bilo. Možda u bolnici, pod lekarskim nadzorom, ali opet... Ne znam...

Ja brokoli nekad jedem obaren, sa iseckanim belim lukom, kao što je kruškasta opisala. Nekad ga jedem sa bešamel sosom zapečen u rerni (tu, naravno, ima više kalorija nego kad se samo obari, ali mislim da nije strašno)... Ponekad pravim i musaku. Izdinstam juneće meso, obarim brokoli. Ređam u vatrostalnu i, na kraju, prelijem sa dva deciloitra mleka i umućenim jajetom, pa stavim u rernu da se zapeče. Jela sam nekoliko puta i obaren brokoli i kiselo mleko zajedno. Meni nije loše. Ali, moram da naglasim da ja obožavam povrće.
Posted on: 04.02.2012 09:33
Redovni posetilac
From
Group:
Registered Users
Doca je pulmolog u gradskom zavodu za plucne bolesti, vrlo extreman lik, posto imam astmu, i tu se lecim, kad sam presla na odrasle (moja doktorka sa decijeg odeljenja me vukla do 19 godine kod nje hehhe) zapadnem kod njega, ispreskakao me za tezinu, fax, sve ostalo ga je zanimalo samo ne moja pluca, tad sam bila kod njega i nikad vise. Nek je Bog u pomoci onima koje on leci. Sreca pa sam cula od drugih pacijenata koja je lekarka dobra, pa sam kod nje. Da nastavim raport od juce
rucak-morala sam jos jednu przenicu (uzelelo se dete ) i govedja snicla u sosu
uzina pomorandza
vecera parce svinjskog pecenja i sargarepa
oko 11 me je spopala zelja za grickalicama pa sam uzela malo sunockreta i 6-7 badema, i popila solju mleka sa kasicicom nesqvika, veselo, veselo!
Danas sam se probudila prehladjena
dorucak- kacamak sa mlekom (malo secera)
rucak- krompir(sa lukom) iz rerne, parce svinskog pecenja, paprika iz tursije
uzina- prakticno vocna salata, pomorandza i po, kivi, malo banane(trecina max)
za veceru cu morati nesto bas lagano posto mislim da mi je rucak bio kalorijski dosta jak.
Cajeva sa limunom u neogranicenim kolicinama, 2 kafe sa mlekom

Posted on: 05.02.2012 12:49
  •  nikolaja
      nikolaja
From SA VAMA UZ KALORIJE NET
Group:
Registered Users
Draga Lionessa

po meni ti je jelovnik dobar i sigurno ce krenuti na dole. Ta Brajsova ti je vise kako neko vec rece za obolele od kancera , a cula sam da ima ljudi koji 40 dana ne jedu nista, samo vodu piju, to funkcionise koliko toliko (oni najbolje znaju kako im je) ali u bolnickim uslovima.

Drzimo se i idemo dalje ka nasih 99 kg. kao prvi cilj, sledeci je 88......

ljubac

prvi cilj 79.00

drugi cilj 75.00

krajnji cilj 67.00
Posted on: 06.02.2012 01:22
  •  Bea
      Bea
Redovni posetilac
From
Group:
Registered Users
Vidim da kilice odlaze, bravo ti!
Posted on: 06.02.2012 03:49
 Top   Previous Topic   Next Topic
<123456...15>

Prijava
Korisničko ime:

Lozinka:

Izgubili lozinku?

Registrujte se sada!
Pretraga sajta

PRETRAGA SAJTA:

Text Links
Ko je trenutno aktivan?
10 korisnika je aktivno (8 korisnika pregleda sajt Forum)

Članovi: 0
Gosti: 10

više...

Design by 7dana.com