Kalorije.Net Forum Index Predstavljanje članova Konacno i ja
|
Browsing this Thread:
1 Anonymous Users
Bottom Previous Topic Next Topic |
| |
|
|---|
| Poster | Thread |
|---|
|
Re: Konacno i ja | #2 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Ajd otvori dnevnik,napisi strategiju pa cemo je razraditi i pratiti napredak. Ne menjaj kanal,na pravom si mestu, dobrodosla !
![]() |
|||
Posted on: 04.04.2012 23:23
|
||||
|
Re: Konacno i ja | #3 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Dobrodosla! Svako ima svoje misljenje, pa ti vidi kako i sta tebi najvise odgovara, pa to i radi, nemoj bas uvek da slusas druge
Reci nam malo vise o sebi, kako si panirala da se hranis, da li nesto treniras...I drzim ti fige da uspes u tome, i potpuno mi je poznat taj secaj koji si navela, i videces cim skines 1 kg-2 odmah ces se bolje osecati ![]() |
||
Posted on: 05.04.2012 09:58
|
|||
|
Re: Konacno i ja | #4 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Priča mi je veoma poznata... U septembru 2011. sam imala 85 kg,visina 160 cm. Da ne pominjem zlurade komentare,zajedljive ,podrugljive poglede mršavih... srećom nisu svi isti... ..Bila sam u jednoj ,zaista neprijatnoj situaciji , gde su mi uzeli tanjir ispred nosa uz komentar da sam previše debela i da ne smem da jedem. Mada,to više govori o kulturi dotične osobe. Nedostatak samopouzdanja, samopoštovanja,motivacije, sve je to bilo meni svojstveno...tada. Ali, sada je jun i ja imam 55 kg,drastično smanjen obim struka, kukova, bez celulita , totalna transformacija...Prijatelji mi kažu da sam drugačija ne samo fizički ,ukratko, postala sam mnogo vedrija osoba...A oni ostali samo ćute i gledaju me ispod oka i prozbore...''opet ćeš se ugojiti'' Možda i hoću ,nema garancije ni za šta, ali to neće biti njihov problem... moraš istrajati u onome što želiš...Dijeta, brojanje kalorija,vežbe...bez toga nema napretka.
![]() |
|||
Posted on: 06.06.2012 03:46
|
||||
|
Re: Konacno i ja | #5 |
|
|---|---|---|---|
|
Ne može odoleti a da ne svrati ovde
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Svaka čast na izgubljenim kg Anastacia. Podeli sa nama kako ti je to uspelo. Ovde su takva iskustva uvek dobrodošla
![]() |
||
Posted on: 06.06.2012 15:04
|
|||
|
Re: Konacno i ja | #6 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Dobrodoslica i od mene.
Citam ovo sto si napisala i znam kako ti je. Moja neka licna filozofija je da nema ne mogu, necu uspjeti nego MORAM. Inat neki proradi u tebi i jednostavno kile krenu dole. Bude tu i uspona i padova ali opet te ovi ovdje dobri ljudi koji su i meni pomogli sa savjetima, pohvalama i kritikama nekako vrate da se nastais truditi. Zdravija ishrana i sto vise fizicke aktivnosti i bude to sve ok vidjet ces. Pratit cu tvoj napredak i javljat se s vremena na vrijeme. Sretno u borbi. Pozzz :) |
||
Posted on: 10.06.2012 03:09
|
|||
|
Re: Konacno i ja | #7 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From Kanada
Group:
Registered Users ![]() |
Hvala svima koji su mi pozeleli dobrodoslicu to kao prvo a kao drugo ja ne znam kako da postavim svoj ticker. Vidim svi ste postavili a je ne umem. Napravila ga jesam i napisala pocetnu i zeljenu tezinu i sad su se desile neke promene i ja ne znam kako da ga postavim da bude vidljiv i kako tu promenu da prikazem. Ako neko moze da mi kaze kako da to uradim bila bih mu beskrajno zahvalna.
|
||
Posted on: 13.02.2013 00:33
|
|||
|
Re: Konacno i ja | #8 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()