Kalorije.Net Forum Index Dnevnik članova foruma Ispovedaonica
|
Browsing this Thread:
1 Anonymous Users
Bottom Previous Topic Next Topic |
|
| |
|
|---|
| Poster | Thread |
|---|
|
Re: Ispovedaonica | #2 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Jos jednom dobrodosla, imas li neki plan, brojis kalorije ili...
Zelim ti puno uspjeha! Pratim te... |
|||
Posted on: 12.01.2013 06:41
|
||||
|
Re: Ispovedaonica | #3 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Dobrodosla, i od mene :) Bas mi se svidja naziv tvog dnevnika :) Želim ti puno uspeha u dostizanju svojih ciljeva i naravno, pratim te ;)
|
||
Posted on: 12.01.2013 08:10
|
|||
|
Re: Ispovedaonica | #4 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Xexe i meni se svidja naziv dnevnik, jer to nasi dnevnici i jesu :D A McČvarak nam je veliki brat koji sve to prati i gleda, i gleda da budemo fini :D Mozda McČvarak ima neku vrstu notifikacije kad ga spomenemo, pa ce videti ovo :D
Dobro ti nama dosla. Vidi se da znas znanje. Jelovnik ti je za sada dobar bas, meni se svidja... I raspored namirnica je super, tacno onako skolski, UH prepodne, proteini popodne. Nemam zamerki. Ako ovako nastavis brzo ces ti doci do cilja. Srecno i samo guraj napred ![]() |
||
Posted on: 12.01.2013 13:03
|
|||
|
Re: Ispovedaonica | #5 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Hvala,hvala puno,podrazumeva se da cu pratiti sve tri.Sto se tice plana,fokusiracu se na zdravu ishranu,cak sam pokusala i kalorije da brojim,ali iskreno,previse me zamara to,okvirno znam koliko sta ima kalorija ali ne zelim da razmisljam i racunam koliko svaki zalogaj ima kcal.Mozda zvuci nenormalno,ali to je neki moj sistem.Videcemo da li ce biti uspesan.
Subota 12.01.2013 Dorucak:2 kasike muslija (ovsene,razane,jecmene pah.,laneno seme),pola zelene jabuke,dve susene sljive i jogurt sa 0,1 % mm. Uzina:brazilski orah. Rucak:pasta sa dinstanim sampinjonima,sos paradajzom,malo zelene salate i parmezanom. Uzina:kikiriki sa ukusom paprike (bilo je jace od mene) Vecera:2 reda (8 kockica) cokolade od jagode i 1 parce hleba bez kvasca premazano eurokremom Pice:min voda,obicna voda,kafa i zel caj. FA:dizanje kasike Znam da bi bilo bolje da sam jela slatkise popodne,ali mi se tada nisu jeli.Za mene je ogroman uspeh da sam uspela da se zaustavim na toj kolicini slatkisa,a nije bilo lako,verujte mi. |
||
Posted on: 13.01.2013 05:40
|
|||
|
Re: Ispovedaonica | #6 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Nedelja 13.01.2013
D:sok od:2 zelene jabuke,1 pomorandze i 5-6 listova zelene salate (tacno 3 dl) R:kiseli kupus,prebranac i 1 parce proje U:1 isler i 40 g eurokrem bloka V:prebranac i kis kupus i casa soka FA:/ P:min voda,obicna voda,kafa |
||
Posted on: 14.01.2013 05:40
|
|||
|
Re: Ispovedaonica | #7 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Snupi, vidim da ti dobro ide... samo tako nastavi, svaki pocetak je tezak, kako vrijeme odmice bice nam sve lakse i lakse, sigurna sam da cak necemo imati osjecaj da smo na nekom posebnom rezimu ishrane, organizam ce se brzo privici, samo je bitno da budemo istrajne u svojoj namjeri. pozdravcic i pratim te...
|
|||
Posted on: 14.01.2013 06:08
|
||||
|
Re: Ispovedaonica | #8 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From Novi Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
što više ugljenih hidrata iz voća, što manje masti i proteina, i sve će brzo da se skine! Samo napred :)
|
||
|
Posted on: 14.01.2013 13:19
|
|||
|
Re: Ispovedaonica | #9 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Webmaster
![]()
From
Group:
Webmasters Registered Users ![]() |
Citat:
hehehe... nema notifikaciju, već čita svaki post da vidi da li ste fini ;) šalim se, naravno, uživajte u dnevnicima :) |
|||
Posted on: 14.01.2013 23:18
|
||||
|
Re: Ispovedaonica | #10 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Ponedeljak 14.01.2013.
D:2 kasike muslija(o.,r. i j. pahuljice,laneno seme),3 badema,3 lesnika i pola zelene jabuke sa jogurtom 0,1 % mm. R:2 cinije boranije (corbe) i malo sira sa 0 % mm. V:5-6 kis krastavaca i casa tomatina (mrzelo me je da bilo sta spremam posle treninga,pa mi je vecera i vise nego jadna,ali ne brinem ja za sebe,nadoknadicu to danas) FA:1h trcanja i zumba P:voda,kafa |
||
Posted on: 15.01.2013 04:41
|
|||
|
Re: Ispovedaonica | #11 |
|
|---|---|---|---|
|
Ne previše stidljiv/a za razgovor
![]()
From Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
Svaka ti čast kad možeš sat vremena da trčiš. Ja danas htela posle godinu dana da počnem, ali me zatekla kiša. Mada sam skontala da ni kilometar ne mogu da istrčim. Prosto me sramota koliko nisam u kondiciji.
![]() |
||
|
Posted on: 15.01.2013 11:38
|
|||
|
Re: Ispovedaonica | #12 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Lady N uopste mi nije zabavno da toliko trcim,ali je to definitivno najefikasnije za skidanje sala.Cak sam mislila da cu moci da trcim svaki dan,ali kako stvari stoje bicu srecna ako to uradim tri puta nedeljno,dok zumbu stvarno obozavam,iako na njoj non stop skacem uopste mi ne pada tesko.
Utorak 15.01.2013. D:1 zel jabuka R:piletina,pirinac,krompir i sir (nije bas idealna kombinacija,ali sta da se radi) U:brazilski orah V:supa od sos paradajza i tunjevina sa kis krastavcima(kis krastavce ovih dana jedem kao da sam trudna,ali mi je to nekako najlakse) 2h posle vecere sam pojela 4 bajadere (male!!!!!!!!!!!!!!,premale) Iskreno da nisam obavezala sebe da svakog dana pisem dnevnik ishrane,pojela bih pet puta vise slatkisa i dnevni meni bi mi bio mek,pekara,pica i kolaci. FA:kisa me je zaustavila,hvala joj P:kafa,voda |
||
Posted on: 16.01.2013 04:01
|
|||
|
Re: Ispovedaonica | #13 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Ako ima ovde ljudi iz Beograda,a da su nekad jeli u pekari Trpkovic onda im je jasno od cega se suzdrzavam.Ah da,ova kilaza na skali je izmerena proslog petka i shodno tome mericu se svakog petka i kakvi god rezultati bili,makar ostala na istoj tezini u mom divnom dnevniku cu ih objavljivati.
|
||
Posted on: 16.01.2013 04:04
|
|||
|
Re: Ispovedaonica | #14 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Ja sam jednom u toj pekari kupila strudlu sa orasima i kad tad nisam povratila nikad necu. Odvratna je bila. Pa eto mozes kupiti jedan dan tu strudlu da ti se zgadi pekara.
Pooozz |
||
Posted on: 16.01.2013 09:36
|
|||
|
Re: Ispovedaonica | #15 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Candygirl t si prva osoba od koje cujem da joj se nesto nije svidelo tamo,ali tim bolje po tebe,blago tebi.To sa orasima tesko da cu ikada probati posto orase ne volim.Moji favoriti su burek sa sirom i sa sunkom i kackavaljem,ali najvise volim kiflice sa kremom u kojima mogu da se udavim.
D:isti kao svaki dan (musli bez voca) R:grasak U:kuvani kesten U:brazilski orah i suve smokve V:pita sa mesom (3 parceta) i casa jogurta |
||
Posted on: 17.01.2013 02:41
|
|||
|
Re: Ispovedaonica | #16 |
||
|---|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Snupi, svaka cast za trcanje! Kako se osjecas, jesi li zadovoljna, jesi li se vagala u skorije vrijeme? pusica
![]() |
|||
Posted on: 17.01.2013 11:47
|
||||
|
Re: Ispovedaonica | #17 |
|
|---|---|---|---|
|
Ne previše stidljiv/a za razgovor
![]()
From Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
Ja nikad nisam ušla u tu pekaru, za divno čudo. A ako uzmemo u obzir da obožavam testo i sve slično, kao i moje kg, bolje da ni ne ulazim.
![]() |
||
|
Posted on: 17.01.2013 14:34
|
|||
|
Re: Ispovedaonica | #18 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Juce je bio jedan jako,jako los dan za moju ishranu,pogotovo kada uzmemo u obzir da mi je danas merenje.Pa pocnimo.
D:2 kas muslija(isto kao i svaki dan),badem,lesnik sa mlekom 1,5 %mm. Rucak:skoljka sa pecurkama i kackavaljem,2 parceta pite. A najgore tek sledi,ovo necu skoro ponovo uraditi. V:2 parceta belog pileceg na njima njeguski prsut zapecen sa parmezanom,pomfrit i pesto sos(sve je bilo preukusno,a porcija je bila poprilicna) i naravno iako mi je sve to bilo i previse,ja ne bih bila JA da nisam uzela i cokoladni tart preliven sladoledom i sve to zalila flasicom koka kole. P:voda,kafa FA:/ Bas,bas,bas me je sramota zbog takve ishrane,ali vec danas popravljam. Odoh sada da se izmerim. ![]() |
||
Posted on: 18.01.2013 04:18
|
|||
|
Re: Ispovedaonica | #19 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Nemoj da si toliko stroga prema sebi, svima nam se desi takav dan. Nemoj da se oterecujes nego nastavi lepo dalje kao da nista nije bilo, pa ne mozemo zauvek da se odreknemo nekih stvari, cilj je naci meru. Ne brini, neka si pojela i neka si uzivala, sad idemo dalje :)
|
||
Posted on: 18.01.2013 04:22
|
|||
|
Re: Ispovedaonica | #20 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Cvoki,super se osecam i vidi se da se smanjujem ovaj rezultat na skali je tacno posle nedelju dana,nije los,mozda bi bio bolji da nisam preterala sinoc,ali sta da se radi.Jekice u pravu si i hvala ti na savetu.
|
||
Posted on: 18.01.2013 04:31
|
|||
Top Previous Topic Next Topic
|
|

Topic options
Print Topic
Razgranat
Najnoviji prvi