Kalorije.Net Forum Index Mršavljenje Tablete za mršavljenje
|
Browsing this Thread:
1 Anonymous Users
Bottom Previous Topic Next Topic |
|
| |
|
|---|
| Poster | Thread |
|---|
|
Re: Tablete za mršavljenje | #2 |
|
|---|---|---|---|
|
Ne može odoleti a da ne svrati ovde
![]()
From Subotica
Group:
Registered Users ![]() |
ja mislim da je najbolje bez ikakvih preparata,sve prirodno,mada ima i nekih na prirodnoj bazi..bez dijete nista to sigurno!
|
||
Posted on: 28.02.2007 06:01
|
|||
|
Re: Tablete za mršavljenje | #3 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
znas li neku dijetu,da nije previse duga(kao ona od 90 dana)?
|
||
Posted on: 28.02.2007 06:03
|
|||
|
Re: Tablete za mršavljenje | #4 |
|
|---|---|---|---|
|
![]()
From Subotica
Group:
Registered Users ![]() |
imenjakinjo moja mislim da je najbolje bez ikakvih ogranicenja,kao atkinsonova i fazoni, ono standardno-jesti sve umereno u okviru bmr-a i vezbati puno puno... u programu mrsavljenja ti sve lepo pise.nemoj si nista zabraniti jer ces nakon dijete imati ogromnu zelju za tim i jesti to u preteranim kolicinama veruj mi.. zelim ti puno uspeha!
|
||
Posted on: 28.02.2007 06:12
|
|||
|
Re: Tablete za mršavljenje | #5 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
ne postoje tablete - jedes sve a one ti skidaju kile. neke tablete uticu na probavu, ali skidanje kilograma je najzdravije i moguce jedino uz izmenu ishrane, izbacivanje losih navika i uz redovnu fizicku aktivnost.
|
||
Posted on: 28.02.2007 07:41
|
|||
|
Re: Tablete za mršavljenje | #6 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
tablete za mrsanje ne postoje...mislim nisu ucinkovite...jedino kakve tablete ti mogu pomoci, su one za ubrzavanje metabolizma :)
|
||
Posted on: 02.03.2007 02:36
|
|||
|
Re: Tablete za mršavljenje | #7 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Nesto ne verujem u tu hemiju....Mislim da nema onoga 5 kg za dve nedelje i slicno...Nista u zivotu ne die na brzaka pa ni ovo...A i te za ubrzavanje metabolizma, i to mi se nesto ne cini zdravo....Znam da je jedna moja, vec ionako pomrsava drugarica, na preporuku ginekologa koristila kontraceptivne pilule koje sprecavaju da se ugojis, kad ono one ubrzavaju metabolizam pa je jadna jos vise smrsala....Eto....to su jedine za koje ja znam da ubrzavaju metabolizam....Mada nista od toga ne preporucujem
|
||
Posted on: 03.03.2007 02:53
|
|||
|
Re: Tablete za mršavljenje | #8 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From .-.-.-.-.
Group:
Registered Users ![]() |
nemoj koristiti nikakve tablete, preparate za mrsavljenje jer nije zdravo. moja mama je tako kupila nesto za mrsavljenje i njenom organizmu to nije prijalo i ugojila se. znaci, bolje ti zdravo se htani, fizicka aktivnost i na dobrom si putu. srecno!
|
||
Posted on: 03.03.2007 04:42
|
|||
|
Re: Tablete za mršavljenje | #9 |
|
|---|---|---|---|
|
Ne previše stidljiv/a za razgovor
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
ja koristila turbo slang i nista. doduse, nije ni moglo biti, jer sam jela vise nego sto sm trebala, al bar e nisam gojila. mogla sam da njupam samo tako. i koristila neki fat burner. ista stvar. jela normalno i nista, cim sam prestala dobila 2 kg.
|
||
Posted on: 05.03.2007 17:26
|
|||
|
Re: Tablete za mršavljenje | #10 |
|
|---|---|---|---|
|
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
fat burner vredi samo uz silno iscrpljivanje u teretani.ako vredi
|
||
Posted on: 05.03.2007 23:35
|
|||
|
Re: Tablete za mršavljenje | #11 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
u pravu si za turbo slang....
moja drugarica je koristila i jela je kao luda i jos se ugojila 3 kg. |
||
Posted on: 06.03.2007 00:01
|
|||
|
Re: Tablete za mršavljenje | #12 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Kakvi kupljeni preparati,cisto bacanje para.Da je tako ne bi bilo debelih ljudi.Pogledajte Bozen,vlasnicu kompanije Bozen.Pa ona ima milion turboslankova i spirulina i cajeva od ljubicastih algi i svega toga i opet je debela.Staga sam ja do sada para bacila na te preparate.Svi imaju isti efekat,samo trcis u wc i posle nista.
Nema nista od rezultata ako se ne promeni odnos prema hrani.Od svih tih kupovnih stvari na mene su delovali samo biomed 4 proizvodi ,oni u kojima ti biomed zamenjuje dorucak i veceru.Ali svasta.Smrsala sam 2 kg za 20 dana.Isto mu dodje da sam bilo koji med razmutila u bilo kojem caju i to pila za dorucak i veceru.Kazu da su jedino Xenikal tablete dobre,to mi je lekarka rekla,ali su uzas.Zato manje jesti i tacka. |
||
Posted on: 06.03.2007 11:32
|
|||
|
Re: Tablete za mršavljenje | #13 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
jedes bmr, vezbas 3-5 puta po 30 minuta i mora da bude rezultata. ne preko noci, al za koju nedelju..
|
||
Posted on: 06.03.2007 11:35
|
|||
|
Re: Tablete za mršavljenje | #14 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Pozdrav,
ja sam nova na sajtu pa da vam samo kazem da sam pocela koristiti phase 2 tablete koje umanjuju 66% unesenog skroba u organizam, zadas sam primjetila da mi se malo manje jede slatko jer sam ja najveci ovisnik o seceru ikad |
||
Posted on: 08.03.2007 02:04
|
|||
|
Re: Tablete za mršavljenje | #15 |
|
|---|---|---|---|
|
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Procitala sam za taj phase2 na Hr.forumu.
Ma je se plasim da od tih tableta moze biti vise stete nego koristi.Narocito one koje se porucuju iz novina,na PP,bez adrese broja telefona i sl.Mada sam ja od onih koja je vecinu "revolucionarnih preparata" i sama isprobla,naravno bez uspeha.Ehh a volela bih ja kad bi postojala cudesna pilulica potpuno bezbedna.I ljudi cesto nasednu na reklamu 'potpuno prirodan preparat' pa ako je prirodno ne znaci da je bezbedno.Jedino sto verovatno vredi je xenikal ali on obavezno na preporuku lekara Oprez. Pozdravce |
||
Posted on: 09.03.2007 00:09
|
|||
|
Re: Tablete za mršavljenje | #16 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From Bg
Group:
Registered Users ![]() |
Moram da se umesam, sve kroz razum i osecajnost:
RAZUM: 1. Kad bi ti preparati bili bar upola efikasni kao sto se reklamiraju, ne bi se desavalo da jedna ista firma nudi 3-4 razlicita '100% efikasna' preparata, sve reklamirajuci kao 'potpuno prirodne' ove i one ekstrakte, kiseline i stagod. 2. Kao sto vec neko na forumu rece, kad bi zaista bio pronadjen 100% efikasan preparat, svi drugi bi zacas nestali sa trzista i ne bi bilo debelih Amerikanaca/Rusa/Kineza (ko bi ga vec prvi patentirao) 3. Na kraju krajeva, nije iskljuceno ni da je pronadjen, ali odmah i unisten, kao sto je bilo sa nepoderivim zenskim carapama - zasto unistiti sam sebi sve buduce prihode od tolikog trzista. OSECAJNOST: Svaki put kad vidim novu reklamu, najpre mi poskoci srce i rasire se oci... A onda ponavljam sama sebi ovo sto sam napisala gore. I na kraju, zaista bih volela da cujem sta se desava kad se preparati piju, cisto iz najobicnije ljudske radoznalosti. Ne da li ima rezultata, to otprilike znamo, nego prosto sta se desava u organizmu - za xenical je neko pisao o izbacivanju masti, bozenke mogu da potpomognu probavu, ima li jos iskustava? |
||
Posted on: 09.03.2007 02:55
|
|||
|
Re: Tablete za mršavljenje | #17 |
|
|---|---|---|---|
|
Skoro i da ne ide kući
![]()
From Beograd
Group:
Registered Users ![]() |
pre par godina sam na moru koristila bozen, jela sam kao provaljena + 1 kg sladoleda dnevno. ALI zato sam plivala po ceo dan i bila aktivna. do cega je bilo ne znam, ali gram se nisam ugojila, cak sam i oslabila 1 kg. a probava je bila ok.
tonalin, vitka fitnes - koristila ih jednom samo, nisam primetila neki "jaci" efekat loksan AB kapi - i ja i majka ih koristile u par navrata, svaki put smo oslabile po 3-4 kg |
||
Posted on: 09.03.2007 03:11
|
|||
|
Re: Tablete za mršavljenje | #18 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Moja sestra pije herbafast i smrsala je za kratko vrijeme 4 kg. Mislim da su te tablete uticale na smanjenje apetita. Pila ih je jer je par njenih koleginica uspjelo da smrsa uz te tablete.
Ja sam protivnik upotrebe bilo kakvih preparata. mislim da je najbolje smanjiti porciju. |
||
Posted on: 09.03.2007 05:34
|
|||
|
Re: Tablete za mršavljenje | #19 |
|
|---|---|---|---|
|
Redovni posetilac
![]()
From
Group:
Registered Users ![]() |
Meni se nista od toga ne svidja...Cista hemija....Pa dajte odrasli smo da mozemo sami da se izborimo! Zar ne??? SVe je to reklama za uzimanje para ocajnicima...Zalosno
|
||
Posted on: 11.03.2007 04:10
|
|||
|
Re: Tablete za mršavljenje | #20 |
|
|---|---|---|---|
|
Slučajni prolaznik
![]()
From Bec
Group:
Registered Users ![]() |
Sto se tice tableta moram vam nesto ispricati.Mozda ce nekima biti smesno ali sam ja tako nasela da je to strasno.Da li ste culi za one tablete "formula 705" 7-dana 0-napora 5kila manje.Proizvod bioclinica.Nasla sam u lepoti i zdravlje.Kupila ja te tablete i nista se ne sesava cak se i ugojila.Pozvala sam tamo da pitam dal slucajno ne gresim negde,na sta su mi oni odgovorili da reduciram hranu,da pijem vise tecnosti itd.I nakon niza mojih pitanja njima tamo odgovorili su mi PA GOSPODJO TO JE SAMO REKLAMA!Ja ostala bez teksta,zahvalila im se i spustila slusalicu,a sta drugo?Pa sad vidite dal cete da pijete kojekakve tablete ili cete da zatvorite usta i zazmurite kad prodjete pored hrane......
Pozdrav svima! |
||
Posted on: 18.05.2007 06:35
|
|||
Top Previous Topic Next Topic
|
|

Topic options
Print Topic
Razgranat
Najnoviji prvi